Mochila Head Elite Backpack Grey Orange 2022
  • Mochila Head Elite Backpack Grey Orange 2022

Ryggsäck Head Elite Grå Orange 2022

PVP: 438,78 kr
350,49 kr
-21% Head Padel
Head Elite Grå Orange 2022 padelryggsäck | Perfekt storlek på denna Head padel-ryggsäck för att transportera precis tillräckligt, med flera fack för att hålla materialet organiserat och skyddat från stötar

Head Elite Padel Ryggsäck Grå och Orange

Välj de bästa väskorna för att spela padel i vår webbutik, vi har alla storlekar och design. Köp Elite BackPack Grey Orange padelryggsäck från den nya Head Padel 2022-kollektionen, gjord med tekniskt tyg och förstärkt för att uppnå stor hållbarhet.

Det är en ryggsäck för att bära precis rätt material eftersom den innehåller 2 olika fack: ett för padel racket och ett i det centrala området för resten av materialet. Den har även små fickor så att du inte tappar bort dina nycklar eller din plånbok samt vadderade handtag för komfort.

Elit grå och orange väska, funktioner

  • Utmärkt hållbarhet för Head Elite BackPack Grey Orange 2022.
  • Separat fack för förvaring av 1 padel racket.
  • Kapacitet för 21 liter, precis tillräckligt för att inte lämna något hemma.
  • Sidor med galler för att förvara våra tillbehör.
  • Mycket slående på grund av kombinationen av grå och orange detaljer.
  • Vadderade handtag och tillgängligt huvudfack.
  • En av de nya Head 2022 padelväskorna.

Vem är det till? Lämplig för alla idrottare som behöver en liten ryggsäck men med olika fack för att bära alla tillhörigheter välorganiserade och skyddade från eventuella stötar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är den bekvämaste även om du bär den laddad eftersom den innehåller vadderade skydd för att undvika obehag i rygg och axlar. Du kommer också att älska dess vågade grå design och fluorescerande orange detaljer.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter