Mochila Head Elite Backpack Black White 2022
  • Mochila Head Elite Backpack Black White 2022

Ryggsäck Head Elite Svart Vit 2022

PVP: 438,76 kr
361,46 kr
-18% Head Padel
Head Elite Padel Ryggsäck Svart Vit 2022 | Praktisk ryggsäck för att spela padelhuvud, designad med kvalitetsmaterial och flera fack så att du kan ta med dig det du behöver till dina matcher

Head Elite Padel Ryggsäck Svart och Vit

Bär dina tillhörigheter på ett bekvämt och organiserat sätt i Elite Backpack Black White padel-ryggsäck, en av de nya Head Padel 2022-väskorna. Den innehåller olika fack där du kan förvara ett racket, lite kläder och skor.

Den har också extra utrymme för att förvara tillbehör eller våra personliga tillhörigheter tack vare dess 2 sidonätfickor. Dessutom har den tillverkats med kvalitetsråvaror och förstärkta sömmar under lång varaktighet och för att tåla dag till dag.

Elitväska i svartvita detaljer, funktioner

  • Head Elite Backpack Black White 2022 innehåller en specifik ficka för racket.
  • Stor huvudficka för kläder eller skor.
  • Vadderade skydd för bättre komfort.
  • 2 sidofickor i mesh för tillbehör.
  • Klassisk design i svart och vit logotyp.
  • Designad och designad för att tåla intensiv användning.
  • En av de nya Head 2022 padelväskorna.

Vem är det till? Den svartvita ryggsäcken är inriktad på idrottare som bara använder det som är viktigt under sina träningspass eller matcher, eftersom den låter dig transportera racket, skorna, lite kläder samt våra tillbehör.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en liten ryggsäck fördelar den sitt utrymme väldigt bra med specifika fack för varje typ av material. Du kan också använda den för alla andra aktiviteter eftersom den har en mycket elegant design i svart och vitt.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter