Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Head Tour Team Monstercombi Summer Grey Yellow
  • Paletero Head Tour Team Monstercombi Summer Grey Yellow

padelväskor Head Tour Team Monstercombi Summer Grå Gul

PVP: 822,75 kr
493,10 kr
-41% Head Padel
padelväskor Head Tour Team Monstercombi Summer Grey Yellow 2021 | Specialutgåva för denna sommar av en av Heads mest sålda padelväskor, den återkommer med mer kapacitet samt en mycket slående design.

padelväska Head Tour Team Monstercombi Summer Grey Fluor Yellow

Med det fina vädret kommer en specialutgåva av Head Tour Team Monstercombi Summer Grey Yellow padel racketväska tillbaka, en av de nya Head Padel 2021 väskorna. Det är en stor padel racketväska med vadderade skydd för att bära den bekvämt.

Den har 2 sidor för padel racket, en med termoteknik för att bekämpa de mest extrema temperaturerna. Den har även ett huvudfack för kläder och ett separat för skor, samt mindre fickor för personliga föremål.

Monstercombi grå och fluorescerande gul padelväska, funktioner

  • En lateral med termofunktion i Head Tour Team Monstercombi Summer Grey Yellow.
  • Stor i storleken, ca 47 liters kapacitet.
  • Tillverkad av resistenta material och förstärkta sömmar.
  • Stor central ficka med enkel åtkomst.
  • Specifikt fack för förvaring av skor eller smutsiga kläder.
  • Justerbara och vadderade handtag för ökad komfort.
  • En av de nya Head Padel 2021-väskorna.

Vem är det till? Designad för idrottare som tränar regelbundet och brukar duscha i slutet, eftersom du med monstercombin bekvämt kan transportera allt ditt material till padelbanan.

Varför kommer du att gilla det? För det hjälper dig att hålla ordning på all din utrustning tack vare dess många olika fack. Det är också en specialutgåva för sommaren så den har en mer färgglad design i grått och fluorescerande gult.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Ge ditt bästa i dina tävlingar med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av spelare för dess variation och kvalitet på produkter. Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez representerar varumärket i WPT.

Den här säsongen ger den oss en bred kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor så att vi kan hitta den som bäst passar våra behov. Vänta inte längre och njut av den bästa prestandan på banan samt oklanderliga avslut med Head Padel.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter