Head Tour 25L vit 2024 backpack
  • Head Tour 25L vit 2024 backpack

Head Tour 25L vit 2024 backpack

PVP: 877,60 kr
789,40 kr
-11% Head Padel
Head Tour backpack 25L vit | Upptäck ryggsäcken Head Tour backpack 25L vit, perfekt för att bära din padelutrustning med stil och skyddad från stötar. Nöj dig inte med mindre!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Head Tour Backpack 25L vit ryggsäcken 2024

Upptäck elegans och funktionalitet med den nya ryggsäcken Head Tour backpack 25L vit 2024, designad för de mest krävande padelspelarna. Med en modern design och innovativ vaddering, erbjuder denna ryggsäck oslagbar stabilitet och komfort, vilket gör varje resa till planen till en bekymmersfri upplevelse.

Förutom sitt attraktiva utseende är ryggsäcken utrustad med specialanpassade fack för en eller två padelracketar, samt ett integrerat utrymme för skor, vilket säkerställer att all din utrustning är säker och organiserad när du är på språng. De yttre fickorna och de sidonätade fickorna är perfekta för att snabbt komma åt dina personliga tillhörigheter.

Egenskaper för ryggsäcken Head Tour backpack 25L vit

  • Rymligt huvudfack designat för att rymma all sorts sportutrustning.
  • Rymligt specifikt fack för en eller två padelracketar, skyddar dem under transport.
  • Integrerat fack för skor, håller dina skor separerade från resten av din utrustning.
  • Yttre ficka med dragkedja för snabb och säker åtkomst till dina viktigaste personliga tillhörigheter.
  • Två sidofickor av nät, idealiska för att förvara små tillbehör eller vattenflaskor.
  • Tillhör kollektionen av padelryggsäckar från Head för 2024.

Vem är den för?

Denna ryggsäck är designad för både professionella och amatörpadelspelare som söker det bästa sättet att transportera sin utrustning med stil och effektivitet. Den är idealisk för både dagligt bruk och viktiga turneringar, och erbjuder smarta förvaringslösningar och en robust design.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska den för dess sofistikerade design som kombinerar en vit finish med svarta handtag och detaljer i neon grönt. Den är inte bara visuellt tilltalande utan dess interna organisation låter dig hålla allt i ordning och lättillgängligt, vilket förbättrar din upplevelse före och efter varje match.

Lär dig mer om märket Head

Head har varit en pionjär inom sportindustrin i årtionden, med produkter som kombinerar högteknologi och överlägsen prestanda. Känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation, fortsätter Head att leda marknaden med utrustning som uppfyller atleters krav över hela världen.

Genom att välja Head-produkter blir du del av en gemenskap av mästare som inte bara värderar excellens i sina verktyg, utan också strävar efter att överträffa sig själva i varje tävling.

Features År: 2024
Våra bästa produkter