Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Head Tour Team Monstercombi Summer Black
  • Paletero Head Tour Team Monstercombi Summer Black

padelväskor Head Tour Team Monstercombi Summer Black

PVP: 822,79 kr
493,10 kr
-41% Head Padel
padelväskor Head Tour Team Monstercombi Summer Black 2021 | Allt till hands med denna Head Padel padel racketväska, en av de största som återkommer med nya material och en fantastisk design för i sommar

Bolsa Head Tour Team Monstercombi Summer Negra

Om du inte gillar att lämna något hemma rekommenderar vi Head Tour Team Monstercombi Summer Black padelbag, en väska som Head Padel 2021 har återuppfunnit i sommar för krävande spelare. Den har olika typer av grepp samt vadderade skydd för större komfort.

Å andra sidan har den tillverkats med kvalitetsmaterial som vi kommer att ha den bästa garanterade hållbarheten med. Den innehåller 2 sidofack för racket, varav ett termiskt. Den har även en central ficka och en separat ficka för skor.

Monstercombi svart padelväska och, funktioner

  • Head Tour Team Monstercombi Summer Black kan bäras på ryggen.
  • Två fack för racket, ett med termoteknik.
  • Huvudfack och mindre fickor för våra tillbehör.
  • Du kan förvara skorna i en ventilerad ficka.
  • Förstärkt struktur för att klara höga belastningar.
  • Ungefärlig kapacitet för 47 liter.
  • Den tillhör den nya kollektionen av Head 2021 padelväskor.

Vem är det till? Perfekt för alla idrottare som vill transportera all sin utrustning snyggt och enkelt till banan, eftersom monstercombin har stor kapacitet och vadderade skydd för större komfort.

Varför kommer du att gilla det? Förutom dess prestanda på banan kommer du också att gilla den för dess fantastiska design. I sommar kommer den tillbaka med en svart finish och flerfärgade detaljer, utan tvekan, en av de mest originella du kan hitta.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Ge ditt bästa i dina tävlingar med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av spelare för dess variation och kvalitet på produkter. Professionella spelare på nivån Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez representerar företaget i WPT.

Den här säsongen ger den oss en bred kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor så att vi kan hitta den som bäst passar våra behov. Vänta inte längre och njut av den bästa prestandan på banan samt oklanderliga avslut med Head Padel.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter