Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Head Core Backpack Grey Yellow 2021
  • Mochila Head Core Backpack Grey Yellow 2021

Mochila Head Core Ryggsäck Grå Gul 2021

PVP: 329,14 kr
262,73 kr
-21% Head Padel
Mochila de padel Head Core Ryggsäck Grå Gul 2021 | Heads minsta ryggsäck, med 2 olika fack för spelare som bär det väsentliga och inte gillar att bli laddade till sina matcher

Mochila Head Core Ryggsäck Gris Amarilla

För er som inte gillar att bli laddade presenterar vi Core Backpack Grågul padelryggsäck från Head 2021-katalogen. Det är en liten väska, gjord av kvalitetsmaterial och med en förstärkt struktur för bättre motstånd och hållbarhet.

Även om den är liten kommer du att ha det utrymme du behöver för allt ditt material, eftersom det har ett specifikt fack för racket och ett större fack för kläder eller skor. Den har även vadderade skydd, så att den inte orsakar något obehag i ryggen.

Grå och gul Core-ryggsäck, funktioner

  • Huvudet Core Backpack Grå Gul 2021 är reducerad i storlek.
  • Det låter dig förvara 1 padel racket i det bakre facket.
  • De områden som är mest utsatta för slitage har förstärkts.
  • Den har små meshfickor på sidorna.
  • Mycket bekväm eftersom den har vadderade skydd.
  • En av de nya Head-väskorna för padel 2020.

Vem är det till? Indicerat för idrottare som behöver en liten men praktisk ryggsäck, eftersom du med den grå och gula kärnan kan transportera materialet du behöver till dina matcher eller träningspass.

Varför kommer du att gilla det? För det är en av de padelhuvudväskor som spelarna gillar mest, både för funktioner och design. Den här säsongen presenterar den en grå design med de mest spektakulära fluorgula detaljerna.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Prestera på din bästa nivå med Head Sport och dess nya produktkatalog. Företaget har en lång historia inom racketsport och har blivit en av spelarnas favoriter. Fernando Belasteguín eller Sanyo Gutiérrez är några av WPT-spelarna.

Upptäck den nya kollektionen av Padel rackets, skor, kläder, padelrack och accessoarer, du kommer att hitta den produkt som passar dina behov bäst samt den bästa finishen. Dra nytta av våra rabatter i webbutiken för att utrusta dig med Head Padel.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter