Head Tour 25L mörkgrön 2024 backpack
  • Head Tour 25L mörkgrön 2024 backpack
  • Head Tour 25L mörkgrön 2024 backpack

Head Tour 25L mörkgrön 2024 backpack

PVP: 877,60 kr
768,04 kr
-13% Head Padel
Head Tour 25L mörkgrön | Utrusta ditt spel med Head Tour ryggsäcken 25L i mörkgrön och svart. Design och hållbarhet för den moderna spelaren. Upptäck innovationen nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Head Tour Backpack 25L mörkgrön ryggsäcken 2024

Ge dig ut på ditt nästa äventyr på padelbanan med Head Tour ryggsäcken 25L i mörkgrön 2024. Designad för de mest krävande padelspelarna, kombinerar denna ryggsäck funktionalitet med stil, och erbjuder organiserat utrymme för all din utrustning. Dess mörkgröna färg kombinerat med svart är inte bara elegant, utan passar också in i alla stilar, vilket gör denna ryggsäck till ett mångsidigt val för alla spelare.

Med fokus på hållbarhet och innovation presenterar Head denna ryggsäck med förbättrade funktioner som en ny vaddering för stabilitet och specialiserade fack för racketar och skor. Perfekt för att bära allt du behöver för dina matcher eller träningar, hållandes dina tillhörigheter säkra och organiserade.

Funktioner för Head Tour ryggsäcken 25L mörkgrön 2024

  • Innovativ design med förbättrad vaddering som erbjuder överlägsen stabilitet och skydd för din utrustning.
  • Specifikt fack för att förvara en eller två padelracketar och en rymlig huvudficka.
  • Inbyggd plats för skor, hållande smutsiga skor separerade från resten av din utrustning.
  • Yttre fickor med dragkedja och två sidofickor i mesh för att enkelt komma åt dina mest nödvändiga objekt.
  • Etikett av återvunnet papper och förpackad i en återvunnen plastpåse.
  • Tillhör Head's 2024 kollektion av padelryggsäckar.

Vem är den för?

Head Tour ryggsäcken 25L är designad för padelspelare som söker bekvämlighet, organisation och stil. Perfekt för både professionella idrottare och entusiaster som vill bära sin utrustning säkert och enkelt, erbjudandes praktiska lösningar för varje behov.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska denna ryggsäck för dess genomtänkta design, från funktionalitet till hållbarhet. Den kommer inte bara hålla dig organiserad och redo för alla matcher, utan också låta dig sticka ut på banan med dess unika stil och miljöengagemang från Head.

Upptäck mer om varumärket Head

Head är internationellt känt för sin innovation och kvalitet inom sportvärlden. Sedan grundandet har man ägnat sig åt att tillhandahålla idrottare den bästa utrustningen möjligt, genom att kombinera avancerad teknologi med enastående design.

Med ett starkt engagemang för hållbarhet leder Head vägen inom ansvarsfull produktion, erbjudandes produkter som inte bara förbättrar prestandan på banan, utan också vår planet. Head Tour ryggsäck 25L i mörkgrön 2024 är ett tydligt exempel på deras filosofi och arbete för en grönare framtid.

Features År: 2024
Våra bästa produkter