Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Dunlop Termo Play Negro y Amarillo 2020
  • Paletero Dunlop Termo Play Negro y Amarillo 2020

Dunlop Thermo Play Black and Yellow 2020 padelväska

PVP: 526,56 kr
372,43 kr
-30% Dunlop Padel
Praktisk Dunlop padel racketväska, med 2 stora fack och andra mindre för personliga tillhörigheter, idealisk för spelare som bär precis tillräckligt

Dunlop Thermo Play-väska i gul

Välj den ryggsäck som bäst passar dina behov i Dunlops katalog. Upptäck Termo Play padelväska i svart och gult 2020, den minsta i familjen. Så den är idealisk för att transportera det väsentliga materialet för att spela.

Den har en ergonomisk design och vadderade handtag, så att du får bästa komfort. Den har 2 huvudfack, med kapacitet för flera racket och för förvaring av kläder och skor. Den har även mindre fickor så att du inte tappar bort dina nycklar eller mobil.

Yellow Thermo Play padelväskor, analys

  • Den svarta och gula dunlop Thermo Play 2020 har olika grepp för att bära den bekvämt.
  • Liten i storleken, bara för att bära det nödvändigaste.
  • Om du får ont om utrymme kan du kombinera den med Juani Mieres elitpaltero.
  • Ergonomisk design för maximal komfort.
  • Stora fack i mittområdet och andra mindre.
  • Möjlighet att bära den på ryggen, som en ryggsäck.
  • Finns i Dunlop Padel 2020-väskkatalogen.

Vem är det till? För idrottare som spelar padeltennis och inte behöver stora väskor, eftersom pjäsen är den minsta i samlingen, så det gör att du kan resa med rätt material till dina tävlingar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillverkats med kvalitetsmaterial för att säkerställa bästa prestanda. Den presenterar också en mycket slående design i svart och gult, för att matcha Juani Mieres padelväskor.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Många är de idrottare som utrustar sig med Dunlop Sport, ett historiskt varumärke inom sportvärlden. Inom padelsektorn har man tillverkat och utvecklat produkter anpassade till alla typer av spelare, spelnivåer och fickor i mer än 20 år.

Upptäck den nya kollektionen av Padel rackets, skor, padelväskor och accessoarer i vår onlinebutik. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna från företaget. Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Patty Llaguno är några av spelarna som representerar företaget i WPT.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter