Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Dunlop Play Black Orange 2019
  • Paletero Dunlop Play Black Orange 2019

padelväskor Play Black Orange 2019

PVP: 493,65 kr
273,71 kr
-45% Dunlop Padel
Köp padel-lekväskan i svart och orange, en liten men mycket funktionell padelväska för spelare som bär precis tillräckligt och med Dunlop-kvalitet

padelväskor Play Black Orange 2019

Vi presenterar Play palettväskan i svart och orange från den nya Dunlop kollektionen 2019. Den är den minsta av företaget, som visar sig vara mycket praktisk och funktionell för dem som brukar gå till domstolen med precis tillräckligt.

Den delar upp sitt utrymme i två stora fack, där du kan lämna padel racket, lite kläder och dina favorittillbehör. Dessutom ingår olika typer av remmar så att du kan bära den som handväska eller hängande på ryggen.

Svart och orange spelar padelväskor, analys

  • Dunlop Play black orange 2019 är den minsta i familjen.
  • Den har två främre fack, rymliga och lättillgängliga.
  • Du kan förvara 2 till 3 padel racket i varje ficka.
  • Vadderade handtag för att undvika obehag vid transport.
  • Innerficka för att hålla tillbehör, nycklar eller plånbok nära till hands.
  • Om du behöver mer utrymme kan du kombinera det med proffsteamet i samma färg.
  • Dunlop 2019 padelväska katalog för spelare.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till idrottare som tränar eller spelar padeltennis och vanligtvis reser med precis rätt material, eftersom padel racket är liten i storleken och bara låter dig transportera det som är nödvändigt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det anpassar sig till spelarens behov, visar det sig vara väldigt praktiskt och hanterbart. Dessutom kommer alla att stirra på dig med sin djärva svarta design och fluorescerande orange detaljer.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Inom sportens värld är Dunlop Sport ett historiskt varumärke, eftersom det har tillverkat och utvecklat specifika produkter för padelspel av högsta kvalitet i mer än 20 år för alla typer av spelare och spelnivåer.

Denna säsong lanserar en bred katalog av Padel rackets, skor och padelrack gjorda med de bästa materialen och teknologierna. Professionella spelare som Juani Mieres, Ramiro Moyano, Patty Llaguno eller Willy Lahoz är firmans ambassadörer, mer än tillräckligt bevis på deras kvalitet.

Features Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter