Dunlop Tour Intro LTD blå 2024 padelväska
  • Dunlop Tour Intro LTD blå 2024 padelväska

Dunlop Tour Intro LTD blå 2024 padelväska

PVP: 548,50 kr
273,71 kr
-51% Dunlop Padel
Dunlop Tour Intro LTD blå | Upptäck Padelväska Dunlop Tour Intro LTD blå 2024, perfekt för att bära din padelutrustning med stil och säkerhet. Förbättra ditt spel och stick ut på banan!

Dunlop Tour Intro LTD blå padel bag 2024

Upptäck Padelväska Dunlop Tour Intro LTD blå 2024, det perfekta komplementet för padelentusiaster som vill kombinera funktionalitet med stil. Tillverkad av förstärkt polyester är denna padelväska utformad för att motstå dagligt slitage, vilket garanterar att dina racketar och utrustning alltid är skyddade.

Med en smart design som inkluderar flera fack för optimal organisation, gör denna padelväska att du kan bära med dig allt du behöver för dina matcher och träningar. Oavsett om du föredrar att bära den på ryggen eller helt enkelt hålla den i handtagen, kommer dess mångsidighet att förtrolla dig från första användningen.

Egenskaper padelväska Dunlop Tour Intro LTD blå 2024

  • Tillverkad av förstärkt polyester för maximal hållbarhet.
  • Specifika fack för att förvara upp till två racketar.
  • Rymligt huvudutrymme med dragkedja för kläder och skor.
  • Korta handtag och vadderade remmar för olika transportalternativ.
  • Mått: 53 x 29 x 26 cm, i svart med blå detaljer.
  • Tillhör Dunlop 2024 racketkollektion.

För vem är den här?

Idealisk för spelare på alla nivåer som letar efter en funktionell och hållbar padelväska. Dess design och kapacitet gör den perfekt både för dagliga träningar och tävlingar, vilket garanterar att du alltid har allt du behöver till hands.

Varför kommer du att gilla den?

Eftersom Padelväska Dunlop Tour Intro LTD blå 2024 kombinerar stil, komfort och praktisk användning. Dess motståndskraft och design, speciellt utformad för padelspelare, gör den till det ideala valet för att säkert och organiserat transportera din utrustning.

Upptäck mer om varumärket Dunlop

Dunlop är ett ledande varumärke inom idrottsvärlden, känt för sin innovation och kvalitet. Med en lång tradition av tillverkning av sportutrustning har Dunlop etablerat sig som ett av de mest föredragna varumärkena bland professionella och hobby-padelentusiaster.

Sedan grundandet har Dunlop varit i framkant när det gäller utveckling av produkter för padel, med racketar, bollar och tillbehör som utmärker sig för sin prestanda och hållbarhet. Genom att välja Dunlop väljer du ett varumärke med historia, engagerat för excellens och spelarnas tillfredsställelse.

Features År: 2024
Våra bästa produkter