Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Tacoma 2023
  • Drop Shot Tacoma 2023
  • Drop Shot Tacoma 2023

Drop Shot Tacoma 2023

PVP: 3 729,80 kr
3 729,26 kr
-1% Drop Shot
Padelracket Drop Shot Tacoma | Prestera på din bästa nivå med detta avancerade Drop Shot-racket, en balanserad modell som anpassar sig till alla spelstilar och som sammanför de bästa teknologierna
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Drop Shot Tacoma 2023 Padelracket

Ta fram vinnaren du har inne med det gyllene Tacoma padelracket, en av modellerna som ingår i Be Unique-serien som Drop Shot 2023 har tagit fram. Tack vare dess droppformat kan du styra de mest off-center bollar och dess medelbalans ger dig den kraft du behöver på salvor och spikar. Dessutom förbättrar Curv 360-tekniken dess prestanda.

Den bibehåller kolröret i kombination med dubbla rörsystem och skyddstekniker för att förstärka ramen och planen. Den har också 24K Carbon rektangeltyg som, i kombination med gummi innehåller Eva Pro-gummi, genererar en torrare touch för att ge större kraft. Slutligen har den grovhet på planen och ett antivibrationssystem.

Drop Shot Gold Tacoma funktioner

  • Drop Shot Tacoma är droppformad och har en medium balans, kraft och kontroll i lika delar.
  • Torkare beröring med användning av eva pro-gummi, det hårdaste av märket.
  • Kolkonstruktion och 24k tyg för en stark och solid struktur.
  • Den har ett polyamid- och nylonskydd på överdelen.
  • Slår utan vibrationer tack vare systemet integrerat i handtaget.
  • 3D yta för att ge bollen mer snurr.
  • Iriserande finish som ändrar färg beroende på ljuset den får
  • Var unik samling av Dropshot 2023 padelracket.

Vem är det till? Det är fokuserat på avancerade idrottare som söker excellens i sitt spel, som vill ta sina bästa skott både i anfall och försvar för att vinna poängen och dessutom njuta av utmärkt komfort.

Varför kommer du att gilla det? För den kommer att erövra dig vid första anblicken med sin kombination i svart med guld och gröna detaljer. Den har också fått en iriserande finish som ändrar färg beroende på ljuset, vilket framhäver dess elegans på och utanför banan.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Drop Shot Padel har i flera år blivit ett riktmärke i branschen eftersom dess urval av produkter för padel är av hög kvalitet. Det finns många spelare som litar på varumärket och de har redan hunnit vara närvarande i mer än 20 länder förutom att utrusta professionella idrottare.

Upptäck dess breda utbud av produkter, designade för hög konkurrens och till ett spektakulärt pris. Njut av den nya kollektionen av racket, padelpadelrack, textilier och accessoarer i vår webbutik, du kan utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet för att prestera på din bästa nivå.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter