Ryggsäck DropShot Naos blå

PVP: 724,50 kr
651,54 kr
-11% Drop Shot
DropShot Naos Blå padel ryggsäck | Praktisk DropShot-ryggsäck för att spela padeltennis som låter dig transportera allt du behöver på ett ordnat och skyddat sätt, utan att använda stora Padel rackets
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022

DropShot Naos blå och svart padel Ryggsäck

Vi ger dig de senaste nyheterna från Drop Shot 2022 så att du kan vara väl förberedd för alla dina sportevenemang. Upptäck Naos padelryggsäck i blått, det bästa sättet att bära allt du behöver till banan utan ansträngning. Tack vare den använda polyestern och robusta strukturen tål den slitage i gott skick.

Å andra sidan fördelar den sitt utrymme i ett vadderat fack för padel racket, en huvudficka och en annan fristående för att lagra skor eller smutsiga kläder. Den innehåller också mindre fickor tillsammans med vadderade skydd för att kunna bära den till toppen och inte lida av ryggsmärtor.

DropShot Naos-väska i blått och svart, funktioner

  • DropShot Naos Blue är ganska stor i storleken, cirka 51 x 31 x 15 centimeter.
  • Kvalitetsmaterial har använts för att tåla intensiv användning.
  • Små sidfickor för att hålla personliga föremål nära till hands.
  • Nedre fack endast för skor eller blöta kläder.
  • Det låter dig förvara 1 padel racket.
  • Vadderade områden för att undvika obehag.
  • Den tillhör DropShot 2022 ryggsäckskatalogen.

Vem är det till? Det är det perfekta alternativet för alla padelälskare som vanligtvis reser med motorcykel eller elskoter och därför behöver en bekväm väska med tillräckligt med utrymme för att förvara en handduk, padelskor, kläder och personliga föremål.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har en exceptionell finish som gör att du även kan använda den för att gå på universitetet eller för att gå till jobbet. Vid detta tillfälle kombinerar den färgen svart med detaljerna och logotypen för märket i blått.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Padel kan skryta med att ha en närvaro i mer än 20 länder tack vare deras arbete och ansträngning. Varje säsong presenterar den ett sortiment av produkter designade för toppkonkurrens och med bästa valuta för pengarna.

Professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso bär sina produkter och representerar varumärket i sina officiella turneringar. Gilla dem och förse dig med de bästa DropShot-produkterna för padel.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter