Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Conqueror 10 JR
  • Drop Shot Conqueror 10 JR
  • Drop Shot Conqueror 10 JR

Drop Shot Conqueror 10 JR

PVP: 767,90 kr
361,46 kr
-53% Drop Shot
Paddelskyffel Drop Shot Conqueror 10 JR | Bra prestanda på banan med detta Drop Shot padel racket, en modell anpassad till barnens behov med samma design som Conqueror 10
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Drop Shot Conqueror 10

Vi har redan de bästa modellerna för barn tillgängliga, så att de små kan njuta av denna sport till fullo. Köp det nya Conqueror 10 JR padel racket från kollektionen Drop Shot 2022. Det är en kopia av Juan Martín Díaz racket, med samma estetik och design.

På banan kännetecknas den av sin lätthet och mångsidighet eftersom den har designats med ett överdimensionerat format och medium balans för att ge kraft och kontroll. För dess tillverkning har glasfiber använts i hela strukturen och mjukt gummi i kärnan för att förbättra dess sensationer.

Drop Shot Conqueror 10 för barn, funktioner

  • Drop Shot Conqueror 10 JR är ett padel racket för barn, med anpassad vikt och mått.
  • Replika av Juan Martín Díaz racket designmässigt.
  • Mångsidigt racket tack vare sitt rivformat och medium balans.
  • Den genererar en mjuk träff tack vare eva mjuka skum inuti.
  • Glasfiberkonstruktion för stor komfort.
  • Mycket lätt, anpassad efter de smås behov.
  • Den tillhör Drop Shots padel racketkollektion för pojkar 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till barn mellan 7 - 12 år som börjar spela eller gör det regelbundet, eftersom det är en mångsidig padel racket som hjälper dem att få sitt bästa spel från alla delar av banan.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin lättare konstruktion och anpassade dimensioner kommer barn att kunna hantera den lättare. Den har även samma utseende som Conqueror 10 i svart, silverlogga och blå detaljer, väldigt cool!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Sport har i flera år varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter