Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Tiger 2.0
  • Drop Shot Tiger 2.0
  • Drop Shot Tiger 2.0

Drop Shot Tiger 2.0

PVP: 658,20 kr
657,66 kr
-1% Drop Shot
padel racket de pádel Drop Shot Tiger 2.0 | Skaffa detta billiga racket från Drop Shot, en modell för nybörjare eller juniorer som kännetecknas av sin kontroll, mjuka touch och spelbarhet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Tiger 2.0

Visa ditt bästa spel med det nya Tiger 2.0 padel racket i orange, en av modellerna i den inledande serien av Drop Shot 2022-kollektionen. Tack vare sin inneslutna balans och runda form erbjuder den en bred sweet spot, perfekt för att placera bollen med precision.

Å andra sidan har glasfiber använts i sin konstruktion, ett material som förbättrar dess spelbarhet och gör det lättare att leka med. Kärnan är gjord av eva soft gummi, ett mjukt skum som eliminerar vibrationer och genererar stor komfort vid slag.

Drop Shot Tiger 2.0 orange, funktioner

  • Rund form och innesluten balans för större kontroll i Drop Shot Tiger 2.0.
  • Den har mjukt gummi inuti för att generera en mjuk beröring och mindre vibrationer.
  • Minskar otvingade fel med sin goda sweetspot.
  • Glasfiberkonstruktion.
  • Snabbanpassningsracket för nybörjare.
  • Fördelning av hålen som förbättrar dess prestanda
  • Inledande serie med Drop Shot 2022padel racket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till nybörjare eller unga idrottare eftersom det är ett kontrollpadel racket, med en bred sweet spot som presterar mycket bra från botten av banan och hjälper oss att förbättras.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att njuta av den bästa prestandan och designen på banan till ett överkomligt pris. Skaffa Tiger till bästa pris och visa upp sin nya svarta design med orange och blå detaljer.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Sport har i flera år varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter