Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Allegra 1.0
  • Drop Shot Allegra 1.0
  • Drop Shot Allegra 1.0

Drop Shot Allegra 1.0

PVP: 1 864,90 kr
1 491,36 kr
-21% Drop Shot
padel racket Drop Shot Allegra 1.0 | Få detta högkonkurrenskraftiga padel racket utvecklat med de bästa Drop Shot-teknologierna och designen för mångsidiga avancerade spelare.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Allegra 1.0 Verde

Utrusta dig själv med nyheterna i Drop Shot Padel 2022, du kommer att hitta din bästa allierade på banan! Köp Allegra 1.0 grönt padel racket från Ambition-serien, en högtävlingsmodell som hjälper oss att placera bollen med precision och avsluta med kraft på grund av dess rivform och mer fokuserad balans.

När det gäller dess konstruktion har 100% kol använts med 3000 filament för ytan och dubbla rörformiga för att göra den så motståndskraftig som möjligt. Den har även strävhet på sidorna, eva pro-gummi, som ger oss en hårdare touch utan att tappa känseln, samt silikonkanalteknik för att eliminera vibrationer.

Drop Shot Allegra 1.0 grön, funktioner

  • Placera bollen exakt med Allegra 1.0 drop shot - ren kontroll!
  • Inredning med eva pro-gummi, ett skum med hög elasticitet och mekaniskt minne.
  • XT kolkonstruktion, 5-vägs filament för ökad styrka.
  • Yta med grovhet, som genererar större effekter i våra bilder.
  • Mycket bekväm eftersom den innehåller antivibrationsteknik.
  • Dubbla rörformiga för att uppnå en solid och stabil struktur.
  • Finns i den nya Drop Shot 2022 herrracketkatalogen.

Vem är det till? Lämplig för spelare på avancerad nivå med en balanserad spelstil, eftersom det är en mycket välkompenserad padel racket som beter sig väldigt bra i off-center träffar och även i det mest aggressiva spelet.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare användningen av kvalitetsmaterial ger den bästa prestanda och sensationer till spelaren. Dessutom har byrån tagit hand om alla detaljer i sin image för att uppnå ett spektakulärt slutresultat i svarta och gröna toner.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Drop Shot Sport har i flera år varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter