Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Doppel
  • Drop Shot Doppel
  • Drop Shot Doppel

Drop Shot Doppel

PVP: 1 864,90 kr
1 096,45 kr
-42% Drop Shot
Paddelpad Drop Shot Doppel | Dominera alla områden på banan med detta mångsidiga Drop Shot padel racket, en modell från Ambition-serien som sammanför de bästa materialen till ett bra pris
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Doppel 2022

Höj din spelnivå med Doppel padel racket i blått, en av modellerna som ingår i Drop Shot 2022 Ambition-serien. Med den kommer du att njuta av den bästa prestandan både i anfall och försvar, samt en mycket bekvämare träff under hela matchen.

För detta bibehåller den en rivform och medelbalans samt mjukt eva-gummi inuti för att generera en utsökt och mer bekväm touch. Den innehåller också en grov yta samt anti-vibrationssystem. För att avsluta har den gjorts med dubbelt rörformigt kol och 3k-tyg för större motstånd.

Svart och blå Doppel Drop Shot, egenskaper

  • Drop Shot Doppel anpassar sig till alla spelstilar på grund av dess mångsidighet.
  • Stor motståndskraft mot stötar med det dubbla röret och skyddet.
  • Planer gjorda med 3k-tyg för större hållbarhet.
  • Fantastisk touch och ljud när man slår med kärnans mjuka eva-gummi.
  • Centrerad balans och överdimensionerad form som gör den till en mångsidig padel racket.
  • Skriv ut mer effekt på dina bilder tack vare den grova ytan.
  • Den kombinerar olika system i näven som eliminerar vibrationer.
  • Tillgänglig i Drop Shot Padel 2022 racketkatalog.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare på hög eller medelhög nivå med ett mer mångsidigt spel och som letar efter en balanserad racket som gör att de kan vara bekväma när de försvarar och även när de går upp för att krossa nätet.

Varför kommer du att gilla det? Som tur är kommer du att kunna spela utan obehag eftersom företaget har använt olika antivibrationssystem samt ett mjukt gummi för att eliminera vibrationer. Den återkommer också med en fantastisk finish som kombinerar svart, framhäver detaljerna och den centrala logotypen i blått.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Förbered dig med ett av våra favoritmärken: Drop Shot Sport. Det spanska varumärket har varit ledande på padelmarknaden i åratal och tagit fram en varierad katalog av produkter anpassade till varje spelares behov.

Denna säsong tar fram en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och väskor, alla högkonkurrensprodukter och till bästa pris. Professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso är lojala mot företaget.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk
Våra bästa produkter