Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Legend 3.0
  • Drop Shot Legend 3.0
  • Drop Shot Legend 3.0

Drop Shot Legend 3.0

PVP: 2 632,80 kr
2 098,02 kr
-21% Drop Shot
padel racket de pádel Drop Shot Legend 3.0 | Oslagbara sensationer med detta Drop Shot padel racket, en modell för proffs som ger kontroll, kraft och en hårdare beröring
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Legend 3.0 2022

Böj dina rivaler med nyheterna om Drop Shot Padel 2022 . Upptäck Legend 3.0 padel racket, en modell som är mycket populär för sin mångsidighet eftersom den har ett överdimensionerat runt format och centrerad balans. Så det är mycket väl kompenserat och ger en hårdare touch.

Till detta har t-extrem kol använts som är det mest motståndskraftiga samt högdensitets eva-gummit inuti, så det är en halvhård pla. Dessutom kommer du att uppnå fantastiska effekter med sin grova textur och med kork superrebound-systemet kommer du att märka stor komfort i vart och ett av dina bilder.

Drop Shot Legend 3.0 med koralllogotyp, funktioner

  • Drop Shot Legend 3.0 har en överdimensionerad rund form med centrerad balans.
  • Stort motstånd med carbon t-extrem konstruktionen.
  • Hårdare beröring med eva-gummit med hög densitet som används i kärnan.
  • Plan med 3D FACE grovhet för att uppnå större effekter.
  • Den genererar knappt vibrationer tack vare de system som appliceras på hjärtat.
  • CURV 360-system som förbättrar sin prestanda på banan.
  • Dubbelt rörformigt kol- och nylonskydd integrerat i överdelen.
  • Inom det högsta utbudet av Drop Shot Padel 2022 racket.

Vem är det till? Perfekt för spelare som letar efter kontroll och kraft i spelet, eftersom legenden kännetecknas av sin fantastiska balans, vilket ger extra kraft nära nätet tack vare Pro High Density-gummit.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom företaget har arbetat hårt med sina bästa teknologier och uppnått spektakulära resultat på banan. Den kommer också tillbaka med en fantastisk blå finish, med en koralllogga och ett vitt hjärtområde.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Om vi pratar om de bästa märkena i branschen måste vi nämna DropShot Sport, en av allmänhetens favoriter. Sedan starten har det erbjudit ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor och alla nödvändiga tillbehör för alla spelare.

För närvarande arbetar den med de bästa materialen och teknikerna för att uppnå överlägsen prestanda i var och en av sina produkter. Professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso representerar företaget på alla banor.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter