Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Cristal 3.0
  • Drop Shot Cristal 3.0
  • Drop Shot Cristal 3.0

Drop Shot Cristal 3.0

PVP: 1 864,90 kr
1 590,11 kr
-15% Drop Shot
padel racket Drop Shot Cristal 3.0 | Få detta Drop Shot padel racket till bästa pris, det ger extra kraft på grund av sitt format och balans men utan att försumma spelarens komfort
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Cristal 3.0 Rosa

Vi har nu alla Drop Shot 2022 -nyheter tillgängliga, med modeller för alla målgrupper. Köp Cristal 3.0 padel racket, en modell som kombinerar de bästa teknologierna från företaget samt en kolkonstruktion och 3k-tygplan.

Tack vare sin diamantform och höga balans kommer den att få dig att njuta av anfallsspelet till fullo. Den innehåller också lite grovhet för att ge bollen mer snurr. Den har också eva soft för en utsökt touch och ett anti-vibrationssystem för en mjukare träff.

Drop Shot Cristal 3.0 rosa, funktioner

  • Grov yta på Drop Shot Cristal 3.0 som förbättrar effekterna.
  • Oslagbara förnimmelser med den mjuka eva gummikärnan.
  • Kraftracket tack vare sin diamantform och högre balans.
  • Fantastisk hållbarhet och motståndskraft med kolkonstruktion och 3k-tyg.
  • Den genererar knappt vibrationer med kork- och silikonkanalsystemet.
  • Du kommer att njuta av en stabil träff med den dubbla rörformiga konstruktionen och förstärkningarna.
  • Den genererar knappt vibrationer tack vare tekniken som appliceras på greppet.
  • Finns i Drop Shot Padel 2022 racketkatalog.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för spelaren på hög eller medelhög nivå som letar efter en mångsidig racket som gör att han kan ha den bästa prestandan både i anfall och försvar samt framsteg och förbättras.

Varför kommer du att gilla det? Det är ett kvalitetsracket som sammanför de bästa teknologierna och materialen från företaget och som du kan få till bästa pris. Dessutom kommer alla att titta på dig med sin nya design på en svart bakgrund, vit omkrets och rosa logotyp.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Sport har i flera år varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Lucas Campagnolo, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter