Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Sakura 4.0
  • Drop Shot Sakura 4.0
  • Drop Shot Sakura 4.0

Drop Shot Sakura 4.0

PVP: 877,05 kr
789,29 kr
-11% Drop Shot
padel racket Drop Shot Sakura 4.0 | Detta mångsidiga Drop Shot-racket sammanför företagets bästa teknologier samt en fantastisk design för att anpassa sig till alla spelstilar
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Sakura 4.0 Verde y Roja

Anpassa dig till alla spelaktiviteter med Sakura 4.0 padel racket, en mellanmodell av den nya Drop Shot Padel 2022-kollektionen. Den utmärker sig för sin motståndskraft eftersom den innehåller kolrör, som ger bra motstånd mot slag eller väderpåverkan.

Tack vare dess droppformat med medium balans ger den spelaren kraft och kontroll. Det är också ett padel racket som anpassar sig snabbt eftersom ansiktena är gjorda av glasfiber och kärnan är gjord av mjukt eva-gummi för att uppnå en elastisk och mer behaglig touch.

Drop Shot Sakura 4.0 röd och grön, funktioner

  • Teardrop-format och medium balans i Drop Shot Sakura 4.0 för bra slag och kontroll.
  • Mjuk eva kärna större känsla av kontroll och behaglig beröring.
  • Kolrör för en styvare struktur.
  • Glasfiberyta som ger större spelbarhet.
  • Den har system för att minska vibrationer och få en mjukare träff.
  • Snabbanpassande racket för att perfekta ditt spel.
  • Finns i den nya Drop Shot 2022 padel racketkollektionen.

Vem är det till? För pojkarna som vill utvecklas och förbättras eftersom det är ett ganska balanserat padel racket som ger den kontroll och kraft som spelaren behöver, och hjälper honom i varje handling.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den tillhör mellanserien som hjälper dig att definiera din spelstil. Den återkommer även med en ny design på svart bakgrund, röd central logotyp och gröna detaljer som får dig att glänsa på banan.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Sport har i flera år varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter