armband Bullpadel BPMU-FEP2203 marinblått rött
  • armband Bullpadel BPMU-FEP2203 marinblått rött

armband Bullpadel BPMU-FEP2203 marinblått rött

PVP: 109,70 kr
109,16 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPMU-FEP2203 marinblått rött | Maximerar din prestanda med Bullpadel BPMU-FEP2203 handledsskydd. Exklusiv design och överlägsen komfort i varje match. Upplev skillnaden!

Armband Padel Bullpadel BPMU-FEP2203 marinblått rött

Upptäck Bullpadel BPMU-FEP2203 handledsskydd i marinblått och rött, ett måste för varje seriös padelspelare som söker att kombinera funktionalitet med stil. Detta handledsskydd, som är en del av det exklusiva samarbetet med den Spanska Padel Förbundet, håller dig inte bara torr under intensiva matcher utan lägger också till en distinkt touch till din sportutrustning med sin attraktiva design och livliga färger.

Tillverkad med en perfekt blandning av bomull och polyester, lovar Bullpadel BPMU-FEP2203 handledsskydd optimal absorption och långvarig komfort. Oavsett om du är i hård träning eller i tävling hjälper detta handledsskydd dig att hålla fokus på spelet, minimera distraktioner från svett och ge ett mjukt stöd för din handled.

Egenskaper för Bullpadel BPMU-FEP2203 handledsskydd i marinblått och rött

  • Tillverkad med en sammansättning av 85% bomull och 15% polyester för överlägsen absorption och komfort.
  • Exklusiv design i samarbete med den Spanska Padel Förbundet, visar upp färger i marinblått och rött.
  • Ger mjukt stöd och bekväm kompression för handleden under spelet.
  • Idealisk för att behålla koncentrationen i spelet genom att minimera distraktioner från svett.
  • One-size som passar de flesta, erbjuder exceptionell mångsidighet.
  • Tillhör Bullpadels tillbehörskollektion 2023.

Vem är den avsedd för?

Den är designad för padelspelare på alla nivåer som söker optimal prestanda på banan. Perfekt för de som värderar både funktionalitet och stil, detta handledsskydd är idealiskt för att hålla handleden torr och bekväm i varje match.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska den för dess kombination av stil och funktionalitet. Dess distinkta design och samarbete med den Spanska Padel Förbundet lägger till en exklusiv touch, medan dess bomull och polyesterkomposition garanterar maximal komfort och absorption. Gör dig redo att sticka ut på banan och känna skillnaden!

Lär dig mer om märket Bullpadel

Bullpadel är ett ledande varumärke inom världen av padel, känt för sin innovation och kvalitet. Sedan grundandet har Bullpadel varit i framkant för design av sportutrustning, och erbjuder produkter som kombinerar avancerad teknologi med moderna stilar för att möta behoven hos spelare på alla nivåer.

Genom att välja tillbehör från Bullpadel går du med i en gemenskap av spelare som värderar excellens och stil. Med Bullpadel är du utrustad för att möta alla utmaningar på banan, säkerställande att du alltid är ett steg före dina motståndare.

Features
Våra bästa produkter