Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wristbands Bullpadel BPMU2305 vita
  • Wristbands Bullpadel BPMU2305 vita

Wristbands Bullpadel BPMU2305 vita

PVP: 120,12 kr
109,16 kr
-10% Bullpadel
Bullpadel BPMU2305 vita hallonarmband | Få den nya kollektionen av Bullpadel-tillbehör till bästa pris där du kan hitta ett brett utbud av armband i olika färger att välja mellan

Paddelarmband Bullpadel BPMU2305

Låt ingenting stoppa dig på banan med den nya kollektionen av Bullpadel 2023-tillbehör som du nu kan hitta i vår padelbutik online. Köp de nya armbanden av märket BPMU2305, ett viktigt komplement för att spela padel i mycket varma tider.

Förutom att hjälpa till att ta bort svett så hindrar de dig också från att göra dåliga rörelser, vilket gör den perfekt för dig som precis kommit ur en skada. Dessutom, när de väl har tagits på, samlar de inte på sig svett tack vare att de har gjorts med material med hög svett.

Bullpadel BPMU2305 armband i rött och vitt, egenskaper

  • Bullpadel BPMU2305 säljs i ett paket med två par.
  • Mycket motståndskraftig mot slitage tack vare polyestertyget.
  • Perfekt för personer som kommer ur en skada eftersom det håller området varmt.
  • Hjälper till att förhindra att svett från dina armar hamnar på dina händer.
  • De är väldigt mjuka tack vare att bomullstyg har använts.
  • Hitta dem i den nya kollektionen av Bullpadel 2023-tillbehör.

Vem är det till? Idealisk för alla de dam som vill undvika överflödig svett när de spelar, eftersom det tack vare sina mycket absorberande tyger hjälper till att ta bort svett från pannan och förhindrar att det från armarna passerar till händerna för ett bättre grepp om racket.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de säljs i ett paket med totalt fyra enheter, har två av dem designats i rött och de andra i vitt så att du kan kombinera dem efter eget tycke med dina sportkläder eller till och med med ditt racket! Vänta inte tills de ta slut!!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är lojala mot BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har vetat hur man anpassar sig till nya tider för att erövra hela allmänheten. Den här säsongen har den en varierad katalog av högkvalitativa padelskor, kit, väskor och racket.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte längre och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter