Wristbands Bullpadel BPMU233 vita blå
  • Wristbands Bullpadel BPMU233 vita blå

Wristbands Bullpadel BPMU233 vita blå

PVP: 126,16 kr
109,15 kr
-14% Bullpadel
Bullpadel BPMU233 vita blå armband | Utrusta dig själv som proffsen med de nya Bullpadel BPMU233-armbanden, ett högkvalitativt tillbehör som hjälper dig att ta bort svett medan du spelar
Skriv en recension

Paddelarmband Bullpadel BPMU233

Missa inget i din paddelutrustning med den nya kollektionen av tillbehör från märket Bullpadel där du kan hitta de nya BPMU223-armbanden. Detta tillbehör är perfekt att ersätta en handduk eftersom det hjälper till att ta bort svett från pannan medan du spelar.

Dessutom är de också perfekta för de personer som precis kommit ur en skada eftersom de hjälper till att ta bort, hålla området varmt och undvika att göra dåliga rörelser. Å andra sidan är de extremt bekväma eftersom de är designade med bomullstyg så att de inte skapar irritation.

Bullpadel BPMU233 armband i vitt och blått, egenskaper

  • Bullpadel BPMU233 är medelstora.
  • Ett paket med två enheter i olika färger säljs.
  • De absorberar svett för att senare driva ut den, vilket förhindrar att den ackumuleras.
  • Bomullstyg för högre kvalitet och motstånd.
  • De har designats i vitt och blått.
  • Finns i den nya kollektionen av Bullpadel 2023-tillbehör.

Vem är det till? Den är idealisk för personer som vill undvika att använda en handduk när de spelar padel eftersom detta tillbehör hjälper till att ta bort svett från pannan medan du spelar och att svett från armarna inte passerar in i händerna, vilket förhindrar att den glider av racket .

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de säljs i ett paket med två par, ett av dem i blått och de andra två i vitt, så att du kan kombinera dem med varandra eller bära dem med dina sportkläder! Det kommer att bli en av dina viktigaste saker att ta med till din matcher!!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är lojala mot BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har vetat hur man anpassar sig till nya tider för att erövra hela allmänheten. Den här säsongen har den en varierad katalog av högkvalitativa padelskor, kit, väskor och racket.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte längre och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter