Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wristbrand Bullpadel BPMU-WPT2312 grå svart
  • Wristbrand Bullpadel BPMU-WPT2312 grå svart

Wristbrand Bullpadel BPMU-WPT2312 grå svart

PVP: 131,09 kr
120,13 kr
-9% Bullpadel
Wristbands Bullpadel BPMU-WPT2312 grå svart | Upptäck den nya kollektionen av Bullpadel-tillbehör där du kan hitta ett brett utbud av armband som hjälper dig att ta bort svett medan du spelar

Wristbands Bullpaddel BPMU-WPT2312

Denna säsong bekämpar du svett medan du gör sport med en ny kollektion av armband från företaget Bullpadel där du kan välja mellan ett stort antal modeller. Upptäck BPMU-WPT2312, en modell som har gjorts med bomullstyg för större motstånd.

Den här säsongen blir de ett tillbehör till den officiella kollektionen för World Padel Tour, en av de mest efterlängtade varje säsong av alla spelare. De säljs även i ett paket med två par, några i svart och andra i grått så att du kan matcha dem med dina kläder.

Bullpadel BPMU-WPT2312 armband i grått och svart, egenskaper

  • Bullpadel BPMU-WPT2312 är medelstora.
  • De hjälper till att ta bort svett från pannan medan du spelar.
  • De är gjorda av 85% bomull och 15% polyester.
  • De finns i ett paket med två par i svart och grått.
  • De är en del av den officiella samlingen för World Padel Tour.
  • Bullpadel tillbehörskatalog för padel 2023.

Vem är det till? Det är ett perfekt komplement för de personer som spelar högintensiva sporter som padel, eftersom detta komplement hjälper dig att snabbt ta bort svett från ansiktet utan att behöva använda en handduk för det.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det blir en officiell accessoar i World Padel Tour-kollektionen säljs de också i ett paket med två par så att du kan kombinera dem och bära dem med dina sportkläder.De kommer att bli en av dina favoriter för matcher!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är lojala mot BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har vetat hur man anpassar sig till nya tider för att erövra hela allmänheten. Den här säsongen har den en varierad katalog av högkvalitativa padelskor, kit, väskor och racket.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte längre och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter