Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPMU225 FW svart lime wristbrand
  • Bullpadel BPMU225 FW svart lime wristbrand

Bullpadel BPMU225 FW svart lime wristbrand

PVP: 109,70 kr
98,18 kr
-11% Bullpadel
Bullpadel BPMU225 FW svart lime padel wristbrand | Träna bekvämt med de nya Bullpadel BPMU225 FW-armbanden designade för att hjälpa dig att bekämpa överflödig svett medan du spelar padel

Korta wristbrand Bullpadel BPMU225 FW lime svart

Upptäck alla olika tillbehör från märket Bullpadel där du kan hitta ett brett utbud att utrusta dig med för dina tävlingar. Köp de nya BPMU225 FW-armbanden designade i en limefärg med en grön logotyp och den andra i svart med gulddetalj.

När de väl bärs kommer de att vara mycket bekväma eftersom de har designats med material som spandex som ger stor elasticitet men utan att förlora en mycket bra passform. Bomull har också använts, ett material med stor motståndskraft och svett.

Bullpadel BPMU225 FW armband i lime och svart, egenskaper

  • Bullpadel BPMU225 FW har designats i lime och svart.
  • Perfekt för att ta bort svett från pannan medan du spelar.
  • Stor svettupptagningsförmåga för att förhindra överdriven svett.
  • De hjälper till att undvika att göra dåliga drag medan du spelar.
  • De håller området varmt för att förhindra skador.
  • Padel tillbehörskatalog Bullpadel 2022.

Vem är det till? Perfekt för de personer som spelar padel och vill undvika överflödig svett medan de spelar men inte vill använda en handduk för att göra det.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla dem för när de väl är på, är de extremt bekväma. Den har också designats i svart med en guldlogodetalj och den andra i lime med en grön logotyp. Du kommer att älska dem!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är trogna BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har kunnat anpassa sig till den nya tiden för att erövra hela publiken. Denna säsong har en varierad katalog av högkvalitativa skor, kit, väskor och padelracket.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte mer och njut av en unik upplevelse.

Features År: 2022
Våra bästa produkter