Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPMU2205 Deep Blue Lax Armband
  • Bullpadel BPMU2205 Deep Blue Lax Armband

Bullpadel BPMU2205 Deep Blue Lax Armband

PVP: 131,64 kr
120,12 kr
-9% Bullpadel
Padelarmband Bullpadel BPMU2205 Deep Blue Lax | Låt inte svett nå dina ögon och händer med dessa nya damarmband från Bullpadel-företaget, perfekta för att bekämpa årets hetaste månader

Bullpadel BPMU2205 korta armband i blått och lax

Hitta ett brett utbud av tillbehör i vår padelbutik online. Köp de nya BPMU2205-armbanden som är en del av den senaste kollektionen av Bullpadel 2022-företaget och som också kommer att vara mycket bekväma tack vare materialen som har använts.

För dess beredning har bomull och polyester använts främst, två material som är mycket motståndskraftiga mot kontinuerlig användning och tvätt utan att förlora sin ursprungliga kvalitet. Spandex har också använts, vilket genererar en bra passform tack vare att den anpassar sig efter handleden men inte klämmer eller stör.

Armband för kvinnor BPMU2205 Blå och lax, Karakteristisk

  • Bullpadel BPMU2205 har designats en i blått och en i lax.
  • De hjälper till att förhindra att svetten från pannan går in i ögonen och svetten från armarna till händerna.
  • De är små i storleken och säljs i förpackningar om två.
  • Stor hållbarhet med bomull, polyester och spandex som används.
  • De genererar inga irritationer tack vare att materialen är väldigt mjuka.
  • Bullpadel tillbehörskatalog för kvinnor 2022.

Vem är det till? Till alla spelare som vill hindra svett från att spela henne ett spratt, gå till hennes händer eller ögon och hindra hennes spel eftersom de nya Bullpadel-armbanden erbjuder en hög absorptionsförmåga.

Varför kommer du att gilla det? För det kommer inte bara att hjälpa dig att förbättra din prestanda, utan du kan också bära en mycket snygg design i blått och den andra i lax med detaljer i motsatt färg. Utan tvekan är de perfekta för att spela sport samtidigt som de förblir på modet.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är trogna BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har kunnat anpassa sig till den nya tiden för att erövra hela publiken. Denna säsong har en varierad katalog av högkvalitativa skor, kit, väskor och Padel rackets.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte mer och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter