Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPMU2205 Ice Black Armband
  • Bullpadel BPMU2205 Ice Black Armband

Bullpadel BPMU2205 Ice Black Armband

PVP: 131,64 kr
120,12 kr
-9% Bullpadel
Bullpadel BPMU2205 padelarmband i Ice och Black | Utrusta dig fullt ut med Bullpadel BPMU2205 armband som inte bara hjälper till att undvika svett på händerna utan också för att undvika dåliga rörelser när du spelar

Korta armband Bullpadel BPMU2205 Ice Blue and Black

Upptäck den nya säsongen av tillbehör från företaget Bullpadel. I den kan du köpa BPU2205 padelarmband som säljs i förpackningar om två enheter, var och en i olika färger så att du kan kombinera den med alla dina kläder eller padelskor.

Dess huvudsakliga funktion är att hjälpa till att ta bort svett från ansiktet, förhindra att den når ögonen och att absorbera svett från armarna så att den senare når händerna, vilket gör att racket glider och förhindrar ditt spel. Den har också designats med kvalitetsmaterial så att du kan vara säker på att använda dem under lång tid.

BPU2205 små blå och svarta armband, funktioner

  • Bullpadel BPU2205 Black Ice är små i storleken
  • De säljs i förpackningar med två enheter, var och en i olika färger.
  • Bomulls-, polyester- och spandexkonstruktion för långvarig hållbarhet.
  • Mycket mjuk för att undvika skav på huden.
  • De anpassar sig till handleden utan att dra åt.
  • Katalog över tillbehör till padel Bullpadel 2022.

Vem är det till? De är perfekta för personer som tränar regelbundet och ger allt så de vill ha ett tillbehör som förhindrar att svett rinner ner i ögonen eller händerna, vilket förvärrar ditt spel.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett viktigt tillbehör för sommaren, då vi svettas mer och fukten kan hindra vårt spel. De har också designats i helt andra färger, en i svart med gula detaljer och den andra i isblått med gula detaljer också.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Njut av de bästa sensationerna med BullPadel 2021, padelmärket gör det enkelt för dig att njuta av de bästa sensationerna på banan med sin breda samling av racket med modeller för alla smaker.

Den har bland sina tio bästa spelare som Paquito Navarro, Fede Chingotto, Delfi Brea eller Alejandra Salazar som tävlar med sina vapen för att besegra sina rivaler. Gå med dem och njut av deras breda utbud av produkter med bästa valuta för pengarna.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter