Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPMU221 Armband Deep Blue Citron Yellow
  • Bullpadel BPMU221 Armband Deep Blue Citron Yellow

Bullpadel BPMU221 Armband Deep Blue Citron Yellow

PVP: 131,64 kr
120,12 kr
-9% Bullpadel
Padelarmband Bullpadel BPMU221 Deep Blue Lemon Yellow | Upptäck den nya kollektionen av Bullpadel-tillbehör där du kan köpa BPMU221-armbanden i blått och gult perfekt för att spela padel

Långa armband Bullpadel BPMU221 Blå och Gul

Upptäck hela vår kollektion av armband som nu finns att köpa i vår padelbutik online. I den kan du hitta BPMU221 långa padelarmband som är en del av den nya Bullpadel 2022 tillbehörskatalogen, ett perfekt tillbehör att använda som handduk.

Förutom att förhindra ansamling av svett, håller den även handledsområdet varmt, vilket förhindrar att du gör dåliga rörelser som kan skapa skador i framtiden. De har designats i en lång storlek och har stor uppsugningsförmåga så att svett inte kommer på händerna.

Bullpadel långa armband BPMU221 blå och gul, egenskaper

  • Bullpadel BPMU221 har en annan design, en är gul och den andra blå.
  • De hjälper till att ta bort svett från ansiktet och förhindrar att det från armarna passerar till händerna.
  • Tillverkad av tekniska material som bomull eller spandex.
  • Du kan hitta dem i paket med två enheter.
  • De håller området varmt för att undvika skador.
  • Ny katalog med Bullpadel 2022 tillbehör.

Vem är det till? Till alla de människor som letar efter plagg som har designats med idrottare i åtanke eftersom de ger bra andningsförmåga och komfort när de väl bärs.

Varför kommer du att gilla det? På grund av designen som har valts, den ena i neongult med svarta detaljer och den andra i marinblått med logotypen i en annan nyans av blått, perfekt att bära tillsammans med dina sportkläder.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

BullPadel gör det enkelt för dig att njuta av de bästa sensationerna på banan med sin breda samling av racket med modeller för alla smaker. Så mycket att det har topp tio spelare bland sina led.

Några av dem är Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea som tävlar med sina vapen för att besegra sina rivaler. Gå med dem och njut av deras breda utbud av produkter med bästa valuta för pengarna.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter