Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Visera Bullpadel BPG21N2 LTD Morada
  • Visera Bullpadel BPG21N2 LTD Morada

Bullpadel BPG21N2 LTD Lila padel racket

PVP: 175,52 kr
142,06 kr
-20% Bullpadel
Bullpadel BPG21N2 LTD Lila padellpadel racket | Skaffa detta Bullpadel padelpadel racket i lila, tillverkat av andningsbara, lätta och motståndskraftiga material för att skydda dig från värme och svett

Keps för dam Bullpadel BPG21N2 Lila

Njut av god syn på banan med det lila padelpadel racketet BPG21N2 LTD, ett tillbehör från den nya Bullpadel 2022-kollektionen. Det har tillverkats med kvalitetsmaterial och mycket andningsbara material samt en exklusiv design i lila toner och logotyper.

Förutom att vara ett exklusivt padel racket för kvinnor kommer det även att skydda oss från värmeslag eller solsting när solen är som starkast. Den har även en justerbar rem för enkel justering och tappar inte egenskaper över tid eller tvätt.

Bullpadel BPG21N2 lila padel racket för kvinnor, funktioner

  • Justerbar rem för en perfekt passform av Bullpadel BPG21N2 LTD Purple.
  • Lättviktsfibrer som torkar snabbt.
  • Stor uppsugningsförmåga så att svetten inte stör dig.
  • Lätta och tåliga material.
  • Design i begränsad upplaga i lila nyanser och logotyp.
  • Nya tillbehör till padel BullPadel 2022.

Vem är det till? Vi kan rekommendera det till kvinnor som idrottar regelbundet och som letar efter ett tillskott som förbättrar deras synfält och ger ett bättre skydd mot solsting och värmeslag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det skyddar dig från solen och svettningar i ansiktet. Det är också en produkt i begränsad upplaga som du kan få individuellt eller i Bullpadel-paketet för kvinnor. Du kommer att älska dess design i lila toner!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för Padel rackets i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess samlingar.

För närvarande representerar varumärket spelare som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazao, Delfi Brea eller Juan Tello i WPT. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter