Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Royal Padel Highvoltage Negro Amarillo
  • Protector Royal Padel Highvoltage Negro Amarillo

skyddande Royal Padel Highvoltage Svart Gul

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel Highvoltage Svart Gul | Skaffa detta robusta skydd från Royal Padel, ett tillbehör som håller ditt padel racket i gott skick med en aktuell svart och gul design

Royal Padel högspänningsracketskydd Svart Gul

Njut av ditt padel racket längre med RP Highvoltage rough skyddande i svart och gult 2021. Det är ett tillbehör för padeltennis utvecklat av Royal Padel med en grov textur för bättre skydd mot slumpmässiga stötar eller stötar.

På grund av dess dimensioner passar den perfekt till alla typer av padel racket, oavsett märke och form! Den har också tillverkats med kvalitetsmaterial och långvarigt lim, så den fäster lätt och står sig över tid.

Paddelskydd RP högspänning svart gul, funktioner

  • Det svarta och gula Royal Padel högspänningsskyddet är lätt
  • Det ändrar inte balansen i racket.
  • På grund av dess dimensioner passar den med vilken padel racket som helst.
  • Den säljs styckvis.
  • Grov yta för extra skydd.
  • Nya tillbehör till Royal Padel 2021 Padel rackets.

Vem är det till? Lämplig för idrottare som spelar padel regelbundet och vill förlänga livslängden på sitt padel racket eftersom det är ett grovt skydd som håller ramen skyddad från eventuella repor eller brott på grund av slag.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin grova ytdesign ger den ett bättre skydd mot stötar eller stötar mot glaset eller marken. Den hjälper dig också att ge din padel racket en touch av färg tack vare dess svarta design med gula detaljer och vita bokstäver.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2021
Våra bästa produkter