skyddande Royal Padel Svart Vita Bokstäver
  • skyddande Royal Padel Svart Vita Bokstäver

skyddande Royal Padel Svart Vita Bokstäver

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Padel skyddande Royal Padel Svart Vita Bokstäver | Förhindra brott med detta Royal Padel padel racketskydd, ett tillbehör som hjälper till att förlänga livslängden och ge din racket en personlig touch.

Skydd för racket Royal Padel Black White Letters

Spela inte det och agera innan ditt racket drabbas av ett slag med det svarta RPpadellskyddet med vita bokstäver från Royal Padel 2021-katalogen. Det utmärker sig för sin styrka, eftersom det har avlastning på ytan för större motstånd mot slag.

Å andra sidan har varumärket använt kvalitetsmaterial och högfixerande lim under lång tid.

Den utmärker sig för sitt stora motstånd, eftersom den har en grov finish för att hantera oavsiktliga stötar. Det är lätt att installera, eftersom det passar perfekt i ramen och du behöver bara ta bort tätningen och klistra fast den lite i taget så att det inte blir några rynkor.

Svart RP-skydd och vita bokstäver, funktioner

  • Grov yta på det svarta Royal Padel-skyddet med vita bokstäver.
  • Starkt fäste för perfekt vidhäftning.
  • Storlek som passar alla former och märken av padel.
  • Förpackning med en enhet.
  • Mycket lätt för att inte påverka balansen i racket.
  • Ny kollektion av padeltillbehör Royal Padel 2021.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det viktigt för spelare som vill hålla sitt racket i gott skick, eftersom det är ett avlastningsskydd som förhindrar skador orsakade av oavsiktliga träffar.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare användningen av lätta material förändrar det inte vikten eller balansen på ditt racket. Den har också en cool design med kombinationen av svarta och vita bokstäver och detaljer.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och accessoarer som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2021
Våra bästa produkter