Protector Adidas Antishock Tape Black 2020
  • Protector Adidas Antishock Tape Black 2020

skyddande Adidas Antishock Tape negro

PVP: 109,70 kr
98,18 kr
-11% Adidas Padel
Adidas-skydd för svart padel racket | Förläng livet på ditt padel racket med detta Adidas-skydd, designat med rätt mått för att passa alla bågar, nu i svart
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Skydd för padel racket Adidas svart

Håll ditt racket i gott skick med Antishock Tape padel skyddande i svart från Adidas katalog 2020. Det är ett tillbehör som ger skydd mot slumpmässiga stötar eller stötar, vilket minskar risken för brott

Den anpassar sig till vilken ram som helst och är mycket enkel att installera eftersom den innehåller ett högfixerat lim. Dessutom har den en grov finish som ökar skyddet och tack vare sina kvalitetsmaterial håller den längre i gott skick.

Adidas skyddande svart, funktioner

  • Svart design och grov touch av Adidas Antishock Tape svart 2020-skydd.
  • Lätt att installera tack vare limmet.
  • Universell design för att passa alla ramar.
  • Enskilda paket, endast 1 enhet.
  • Mycket lätt, så det förändrar inte balansen i racket.
  • Finns i den nya kollektionen av Adidas Padel accessoarer.

Vem är det till? Perfekt för alla spelare, oavsett om de är pojkar eller flickor som vill skydda sitt racket från slumpmässiga stötar eftersom adidas-skyddet är ett av de mest motståndskraftiga och förlänger rackets livslängd.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin nya design anpassar den sig till alla racket eftersom den passar med alla typer av ramar. Den är också väldigt diskret med sin svarta design, med lite strävhet och grå logotyp.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport. Sedan 2016 som börjar tillverka produkter för padel som har erövrat hela allmänheten. Och det är att de har en komplett samling av padel racket, skor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Det är ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas Padel.

Features År: 2020
Våra bästa produkter