Padelbollar Bullpadel Gold 24 rör x 3
  • Padelbollar Bullpadel Gold 24 rör x 3

Padelbollar Bullpadel Gold 24 rör x 3

PVP: 1 535,25 kr
1 041,60 kr
-33% Bullpadel
Kullåda för padel Bullpadel Gold 24 x 3 | Köp guldbolllådan med 24 burkar x 3 Bullpadel-enheter, designad för att garantera bästa prestanda på vilken padelbana som helst

Padelbollar Bullpadel Gold 24 rör x 3 enheter

Njut av de bästa bollarna på marknaden genom att köpa Bullpadel Gold-bolllådan med 24 x 3 enheter. Det är en av de mest sålda modellerna och det är att de har en oslagbar kvalitet - prisförhållande samt stor hållbarhet.

De kännetecknas av att vara bollar med en mycket snabb studs, så de hjälper dig att utveckla ett muntert och dynamiskt spel. De erbjuder också stor motståndskraft tack vare de antinötningsmaterial som används.

Guld låda

  • Att köpa en låda med Bullpadel Gold-kulor 24 burkar x 3 enheter är billigare än individuellt.
  • Förnyad kärna för en homogen flygning.
  • Du kan använda dem under fler matcher.
  • Gul i färgen och med företagets logotyp.
  • Långvariga padelbollar.
  • Tillgänglig inom tillbehörskollektionen Bullpadel 2019.

Vem är det till? Idealisk för spelare som letar efter kvalitetsbollar till det bästa priset, eftersom du med guldlådan kommer att njuta av en fantastisk återhämtning och kontroll i slag samt större motståndskraft mot slitage.

Varför kommer du att gilla det? För oavsett vilken yta du spelar på kommer du att ha den bästa prestandan med guldbollarna. Dessutom ger de, tack vare sin tilltalande gula design, bra sikt på banan.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med BullPadel Sport, ett riktmärke på padelmarknaden som har blivit ett av favoritmärkena bland allmänheten. Hennes goda arbete har lett henne till att utrusta spelare av storleken Paquito Navarro, Maxi Sánchez och Victoria Iglesias.

Utan tvekan är det den bästa garantin för kvalitet. Vänta inte längre utan njut av dess breda utbud av högkvalitativa padelracket, skor, kit, väskor och tillbehör anpassade efter varje typ av spelares behov.

Features År: 2018
Våra bästa produkter