Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Hack Control + Paletero Hack 2020
  • Pack Hack Control + Paletero Hack 2020

Pack Hack Control + padelväskor Hack 2020

PVP: 3 949,20 kr
3 125,90 kr
-21% Bullpadel
Köp Hack control padel pack från Bullpadels avancerade serie, som består av Fede Chingottos racket och en av de mest kompletta padelväskor

Pack Hack Control + padelväskor Hack 2020

Om du vill utrusta dig själv med de bästa produkterna på marknaden erbjuder vi dig pojkpaketet som består av Hack Control 02 padel racket , som består av ett racket från BullPadel advanced-serien och en matchande padel racketväska. Du kommer att ha i dina händer en teknisk modell, som denna säsong har en ny ram och nervsystem för att garantera större stabilitet och öka känslan av kontroll i varje skott. Dessutom kommer du även att ha en fantastisk adidasväska där du kan förvara allt ditt material.

Tekniska egenskaper

  • Exakt precision av CRT-hacket tack vare dess låga balans och runda form.
  • Multi-eva gummi har använts på insidan för exceptionell slagkraft och spelbarhet.
  • Tillverkad av 100% senaste generationens kol.
  • Det gör det möjligt att ändra balansen med det anpassade viktsystemet i ram och lock.
  • Kapacitet för flera racket med adidas barricade padel racketväska.
  • Håller dina skor åtskilda i ett ventilerat fack.
  • Möjlighet att bära den som ryggsäck på ryggen.
  • De tillhör det avancerade sortimentet av Bullpadel 2020 Padel rackets .

Vem är det till? För erfarna spelare, som inte missar någon träning och letar efter ett kontroll och bekvämt padel racket för att undvika obehag, samt en mycket komplett padelväska för att inte lämna något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom båda produkterna ingår i företagets pro line-serie, tillverkade med de bästa materialen och finishen. Utan tvekan ett mycket komplett padelpaket med vilket du kommer att njuta av de bästa sensationerna och en fantastisk design.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med BullPaddel, ett av de mest fashionabla företagen bland spelarna. Hans dagliga arbete har gjort det möjligt för honom att skapa en komplett kollektion med produkter som sträcker sig från Padel rackets, padelskors, kit till padelväskor. Upptäck dess nya kollektion, vi är övertygade om att du kommer att hitta din bästa spelpartner. Dessutom har det argentinska företaget stöd från topp tio-spelare som Paquito Navarro, Maxi Sánchez och Victoria Iglesias.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter