De bästa power padelracket 2022

Ta fram ditt attackspel med de bästa kraftracketarna från 2022, vi presenterar vårt mest kraftfulla urval bland de bästa märkena på marknaden

Upptäck vilka som är de bästa 2022 power padelracket . Vi har gjort ett urval av de mest kraftfulla modellerna , tillverkade med de bästa teknologierna och materialen på marknaden för att uppnå exceptionell prestanda på banan.

De bästa powerracket 2022

Alla dessa powerracket kännetecknas av deras diamantformat med medium/hög balans , med en mindre sweet spot och placerade i den övre delen av racket, de är mycket tekniska racket endast avsedda för erfarna spelare med hög spelnivå.

Detta leder till mer träff från ovan , trycker mer fart på bollen så att det är lättare att få den ur banan.

Välj vilket som är ditt favorit powerracket från vår topp tio.

Adidas Metalbone 3.1 2022

Adidas Metalbone 3.1 2022

ERBJUDANDE: 3518 kr  RRP : 3932 kr 

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 350-360

Adidas Metalbone 3.1 2022

Mer kraft i dina slag med den senaste utgåvan av Ale Galán racket: nya Adidas Metalbone 3.1. Liksom sin föregångare bibehåller den det överdimensionerade diamantformatet med en hög balans och en mjuk prestanda eva gummikärna, det mjukaste gummit som används av märket för en mjukare touch.

Det finns dock en hårdare version: Adidas Metalbone HRD 3.1 med eva-gummi med hög densitet för den som letar efter extra hårdhet.

För sin konstruktion har Octagonal Structure-systemet inkluderats i omkretsen för att uppnå större styvhet och soliditet. Till ramen och ytan har kol använts, med ett aluminiserat lager på planen som förbättrar dess motstånd. De har även spinnpadelracketsteknik för extra spinn . Den har också viktbalanseringsteknik för att anpassa balansen med 6 skruvar på 2 gram vardera .

Nox AT10 Genius Attack 18k 2022

Nox AT10 Genius Attack 18k

ERBJUDANDE: 2453kr € RRP : 3405 kr

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 365-375

Nox AT10 Genius Attack 18k

Njut till fullo med Agustín Tapia racket, där du hittar den nya Nox AT10 Genius Attack 18k . Det är en av de mest kraftfulla modellerna i Luxury-serien tack vare sin diamantform och medelhöga balans. Men för den som letar efter kontroll finns en mer hanterbar modell tillgänglig: AT10 Genius Arena 18k .

När det gäller tillverkningen förstärktes strukturen med Dynamic Structure-teknologi och kol användes i ramområdet för större motstånd. I planen innehåller den 18k-tyg kombinerat med Eva HR3-gummi för att inte tappa känslor. För att avsluta låter den dig ha större kontakt med bollen tack vare sin grova finish på planen och du kommer knappt att märka vibrationer med det integrerade systemet i hjärtat av racket.

Babolat Technical Viper 2022

Babolat Technical Viper 2022

ERBJUDANDE: 3000 Kr RRP: 3000 kr 

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 360-375

Babolat Technical Viper 2022

En av favoriterna bland anfallsspelare : Juan Lebrón Technical Viper-racket . Liksom sin föregångare har den en konstruktion i 100 % kol, med 12k tyg på s-ytorna , en ganska styv fiber som ger den en torrare känsla och får mer kraft när man slår.

Å andra sidan innehåller den en X-eva-kärna, där olika densiteter av eva-gummi kombineras för att försöka uppnå den bästa balansen mellan komfort och kraft . Den har också en grov 3D-finish på ansiktena som gör att du kan skriva ut större effekter på bollen.

NB Massive Attack 2022

OBS Massive Attack 2022

ERBJUDANDE: 1561 kr RRP: 2380 kr 

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 360-375

NB Massive Attack 2022

Ta fram din mest aggressiva sida på banan med den svarta och röda Enebe Massive Attack , en högpresterande modell för att uttrycka attack. Som de flesta powerracket har den ett diamantformat och hög balans, även om den inte försummar komforten tack vare den mjuka HR3 eva gummikärnan , som genererar mer sötma vid beröring.

Genom att använda kol i strukturen är den extremt motståndskraftig. Dessutom har planen förstärkts med 3K-tyg för att uppnå en torrare touch. Som avslutning presenterar den en ny hjärtdesign som ger mer stabilitet och ett integrerat antivibrationssystem så att du kan spela i timmar och undvika armbågs- eller axelskador.

Bullpadel Vertex 03 2022

Bullpadel Vertex 03 2022

ERBJUDANDE: 3363 kr RRP : 3363 kr

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 365-375

Bullpadel Vertex 03 2022

Utan tvekan har det blivit den bästsäljande Bullpadelracket för attackspel . Och det är att den nya Juan Tello Vertex 03 presterar mycket bra på banan tack vare dess diamantformat med medelhög balans, att kunna anpassa den med det anpassade viktsystemet , så att du kan justera balansen enligt egenskaperna hos matchen.

Liksom sin föregångare upprätthåller den Air Channel-systemet, några öppningar i hjärtområdet som gör det mer styvt och hanterbart. Den är gjord av 100% kol tillsammans med Xtend-fibrer i 12k på ytan.

Kärnan är gjord av multi-eva gummi och tack vare den grova sandliknande ytan kan du ge mer snurr åt skivade eller topspin bollar.

Dreampadel Bandit 2022

Dreampadel Bandit 2022

ERBJUDANDE: 2845 kr RRP : 3415 kr

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Mångsidig
  • Vikt: 360-375

Dreampadel Bandit 2022

Vi presenterar en av kraftracket som har kommit in på marknaden med större kraft : Dreampadel Bandit , ett ungt varumärke som har revolutionerat branschen för sin teknologi och sina innovativa material. Dess överdimensionerade design med sweet spot-teknik vidgar sweet spot men dess något höga balans och hårdare touch ger mer kraft.

Således kombinerar den en kolstruktur med 3k hexcel-tyg på ytan som ger den stor styrka. Till kärnan har power black eva använts, ett hårdare skum som ökar kraften vid volley eller efterbehandling. Å andra sidan innehåller den planens ytfinish med en lätt relief, vilket ger större effekter på bollen.

Babolat Air Viper 2022

Babolat Air Viper 2022

ERBJUDANDE: 3000kr  RRP : 3000 kr

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 350-360

Babolat Air Viper 2022

Det är en av säsongens uppenbarelse power padel racket och den har varit väldigt populär bland spelarna. Dess främsta egenskap är dess stora hanterbarhet, eftersom den har en ganska låg vikt , mellan 350 och 360 gram . Således, även om den håller diamantformatet med en medelhög balans, är den ganska hanterbar, något som uppskattas nära nätet.

När det gäller tillverkningen är den 100% kol, med 16k kolfibertyg på ytan som ger den stor robusthet. Inuti bibehåller den x-eva-gummit i olika densiteter för att uppnå en bra bolleffekt utan att förlora ett jota av kraft. Den har också grovhet samt ett antivibrationssystem för att eliminera vibrationer som härrör från stöten.

Head Graphene Delta Pro 2022

Head Graphene Delta Pro 2022

ERBJUDANDE: 2328 kr RRP : 3208 kr

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 365-375

Head Graphene Delta Pro 2022

Vi presenterar det nya racketet från Arturo Coelho : det nya Delta Pro i svart, grått och orange. Det är en klassiker av märket , med sin redan karakteristiska diamantformade form och vikt i toppen. Den nya Auxetic-konstruktionen förbättrar dock dess prestanda, hantering och sensationer på banan .

När det gäller dess tillverkning har grafen använts, en typ av kol som ger strukturen större styrka mot slag eller stötar. Hjärtområdet har förstärkts med det smarta bryggsystemet, som förhindrar vridning vid slag, och kärnan är gjord av power foam, en typ av skum som ger en magnifik balans mellan komfort och kraft. För att avsluta kan du ge bollen mer snurr tack vare planens grova finish.

Bullpadel Hack 03 2022

Bullpadel Hack 03 2022

ERBJUDANDE: 3363 kr  RRP : 3363 kr

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 365-375

Bullpadel Hack 03 2022

Njut av all kraften i den nya Paquito Navarro racket , Hack 03. Den återvänder full av teknologier och framhäver dess nya Adaptia-hjärtdesign som förbättrar dess aerodynamik och stabilitet. När det gäller dess form, kombinerar den ett hybridformat för att bibehålla en bra sweet spot tillsammans med balansen i den övre delen, även om du kan justera den tack vare det anpassade viktsystemet i skyddet och manschetten för att modifiera balansen.

För dess tillverkning har den senaste generationens kol använts i hela strukturen, vilket förstärker röret med nervkanalerna. Ansiktena inkluderar 18k-tyg, vilket ger en torrare touch men i kombination med multieva-kärnan försummar det inte komforten. Slutligen kommer du att njuta av ett spel utan skador tack vare hesacore-greppet och vibradrive-tekniken .

Nox Nerbo WPT 2022

Nox Nerbo WPT 2022

ERBJUDANDE: 2566 kr  RRP : 3622 kr 

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 365-375

Nox Nerbo WPT 2022

Det är ett exklusivt Nox-racket för World Padel Tour , med en spektakulär finish som får dig att glänsa på banan. Nära nätet gör ingen besviken då dess diamantformat och höga balans ger den ett enormt slag. För att undvika obehag i armarna har den antivibrationsteknik, så att du kan slå bollen hårt och njuta av ett säkert spel hela tiden.

För dess konstruktion har kol och 18k-tyg använts, förutom en kärna med flerskiktat svart eva-gummi, det vill säga gummi i olika densiteter som avsevärt förbättrar sensationerna vid slag. Den har också en Rough Surface finish på ytorna , en typ av grovhet på formen som inte försvinner med tiden.

Och hittills vårt urval av de bästa kraftracket 2022 , en ranking gjord från de bästa paddelmärkena så att du kan välja vilken som är din favorit.