Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Vertex 03 2022
  • Bullpadel Vertex 03 2022
  • Bullpadel Vertex 03 2022

Bullpadel Vertex 03 2022

PVP: 3 565,25 kr
2 182,48 kr
-39% Bullpadel
padel racket Bullpadel Vertex 03 2022 | En av de bästa mångsidiga racket återvänder, en modell utvecklad med de bästa Bullpadel-teknologierna som Juan Tello kommer att använda den här säsongen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel
KÖP DEN I BILLIGARE FÖRPACKNING
Bullpadel Vertex 03 2022
2 182,48 kr
Padelväska Bullpadel Vertex BPP-22001 Svart Röd
931,91 kr
Grå Padel teknisk skjorta
109,16 kr
Padelbollar Bullpadel Gold
59,24 kr
Overgrip Unitario
21,94 kr
Price separated
3 304,73 kr
You save:
−643,92 kr
Pack price:
3 948,65 kr

padel racket Bullpadel Vertex 03 av Juan Tello

Vi presenterar en av de mest eftertraktade modellerna av spelare: Vertex 03 svart och röd padel racket från Bullpadel 2022-katalogen. För att uppnå ett mer balanserat spel presenterar den ett överdimensionerat diamantformat med medium balans, även om du med det anpassade viktsystemet kan anpassa det alltid efter dina behov. Även i år blir det den nya padel racket av Juan Tello.

Liksom sin föregångare behåller den Vertex-hjärtat tillsammans med Air Channel-systemet för överlägsen prestanda. Den är gjord med kol och 12k Xtend-fibrer på ytan för större motstånd. Kärnan är gjord av multieva-gummi och tack vare den grova ytan kan du skriva ut större effekter. För att avsluta har den ett hesacore-grepp och ett antivibrationssystem för ett mycket bekvämare spel.

Bullpadel Vertex 03 svart och röd, funktioner:

  • Bekvämare spel med Hesacore-greppet och vibradrive-systemet i Bullpadel Vertex 03 2022.
  • Dubbla densitetskärna för att ge dig exceptionell touch.
  • Motståndskraftig struktur med kombinationen av kol och nervkanaler.
  • Yta med Xtend Carbon 12k fibrer för en torrare touch.
  • Aluminiumskydd med anpassat viktsystem för att ändra balansen.
  • Få mer spin tack vare den grova toppspinytan.
  • Vertex hjärtdesign med Air Channel-teknik för bättre hanterbarhet.
  • Nytt racket från Juan Tello, professionell WPT-spelare.
  • Finns inom den mest avancerade serien av Bullpadel 2022 racket.

Vem är det till? Idealisk för professionella eller avancerade spelare som letar efter bästa prestanda i alla åtgärder eftersom vertex 03 är mycket väl kompenserad, så att du kommer att ha kontroll och kraft i lika stor utsträckning.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är den bästa Bullpadel-racket, den mest sålda modellen de senaste säsongerna för sin fantastiska prestanda på banan. Även denna säsong återvänder från Juan Tellos hand, med en spektakulär svart och röd design!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter