Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Hack 03
  • Bullpadel Hack 03
  • Bullpadel Hack 03

Bullpadel Hack 03 2022

PVP: 3 565,25 kr
2 155,61 kr
-40% Bullpadel
padel racket de padel Bullpadel Hack 03 | Ny utgåva av Paquito Navarros racket, en kraftfull modell som återkommer med ny teknologi och hjärtdesign för överlägsen prestanda
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Bullpadel Hack 03 Paquito Navarro

Var den första att njuta av kraften i Hack 03 padel racket, en nyhet från den nya Bullpadel 2022- kollektionen. Ett år till blir det Paquito Navarros racket och återkommer med en ny Adaptia-hjärtdesign som förbättrar dess hanterbarhet och stabilitet. Precis som sin föregångare har den ett hybridformat för att bibehålla en bra sweet spot samt en hög balans för mer kraft.

För dess tillverkning har den senaste generationens kol använts i hela strukturen. Röret har förstärkts med Nerve-teknologi och inkluderar ett anpassat viktskydd för att modifiera balansen. Kärnan är gjord av multi-eva-gummi, så den ger mycket bra uteffekt och slag nära nätet. För att avsluta den innehåller hesacore så dess grepp är mycket bekvämare.

Bullpadel Hack 03 silver av Paquito Navarro, funktioner:

  • Ny Adaptia-teknik från Bullpadel Hack 03 som ökar dess prestanda.
  • Den innehåller hesacore från fabriken, vilket ger ett mycket bekvämare grepp.
  • 2-densitet multi-eva gummi för exceptionell touch.
  • Oversize diamantformat med hög balans, eftersom det är ett power padel racket.
  • Kolrörformig och trikarbonyta, förbättrar motståndet.
  • Aluminiumskydd med anpassat viktsystem på näven som låter dig modifiera balansen.
  • Hela omkretsen har förstärkts med nervkanaler.
  • Bekvämare slag tack vare vibradrive-systemet som minskar vibrationer.
  • Finns i Bullpadel 2022 avancerade racketkatalog.

Vem är det till? Den är inriktad på professionella eller avancerade spelare med ett mer offensivt spel, det vill säga som gillar att slå bollen hårt och behöver ett kraftfullt racket som inte heller försummar kontrollen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de bästa Bullpadel-racket, Paquito Navarros nya vapen som återkommer med ny teknologi och design. Den här säsongen presenterar den en kolfiberdesign med en silverlogga och orange detaljer, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter