Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Metalbone 3.1
  • Adidas Metalbone 3.1
  • Adidas Metalbone 3.1

Adidas Metalbone 3.1

PVP: 4 168,60 kr
3 729,80 kr
-11% Adidas Padel
Adidas Metalbone 3.1 padel racket | Nytt racket av Ale Galán, en modell utvecklad av Adidas som sticker ut för sin kraft, mjuka touch och hanterbarhet eftersom den låter dig ändra balansen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas Metalbone 3.1 från Ale Galán

Njut av den senaste upplagan av Ale Galáns racket: det nya svarta och röda Metalbone 3.1 padel racket, som ingår i den mest avancerade serien av Adidas Padel 2022 . Liksom sin föregångare bibehåller den det överdimensionerade diamantformatet med en hög balans och en mjuk prestanda eva gummikärna för en bekvämare beröring och större sensationer.

För sin konstruktion har Octagonal Structure-systemet utvecklats som förstärker hela omkretsen och ger den större styrka och klibbighet. Kol har använts både i ramen och i de ytor som presenterar spin padel racketteknologi för större effekter. Den har också viktbalanseringsteknik för att anpassa balansen med 6 skruvar på 2 gram vardera.

Red Adidas Metalbone 3.1 av Ale Galán, funktioner

  • Mer kraft i dina slag med Adidas Metalbone 3.1 tack vare diamantformen och hög balans.
  • Sweet spot-teknik och nytt borrmönster som ger en bättre sweet spot.
  • Du kan anpassa balansen med Weight and Balance-teknik.
  • Bra bollutbyte och mjukare beröring med eva mjuka gummikärna.
  • Tillverkad av 100% kol, vilket ger den stor styrka och hållbarhet.
  • Nytt racket av Ale Galán med en grov yta för att förbättra effekterna.
  • Octagonal Structure System för större soliditet.
  • En av de bästa Adidas 2022 Padel racketsna.

Vem är det till? Designad för den professionella eller avancerade spelaren som föredrar makt framför kontroll, eftersom Metalbone hjälper oss att få ut bollen enkelt x 3 tack vare dess diamantdesign och höga balans.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett kraftfullt racket, försummar det inte komforten eftersom eva performance-gummit ger den en mjukare touch och därför större sensationer när man slår. Dessutom kommer det nya racket av Ale Galán tillbaka med en exponerad kolfiberdesign och spektakulära röda detaljer.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter