Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Technical Viper 2022
  • Babolat Technical Viper 2022
  • Babolat Technical Viper 2022

Babolat Technical Viper 2022

PVP: 3 510,43 kr
3 180,75 kr
-10% Babolat
Babolat Technical Viper 2022 padel racket | Njut av maximal kraft med den nya Juan Lebrón-skyffeln, en kraftfull modell som återkommer med innovativ teknik samt en förbättrad design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Babolat Technical Viper Juan Lebrón

Njut av mer kraft i ditt spel med det nya Technical Viper padel racket , det kraftfullaste i Babolat Padel 2022 avancerade serien. Ett år till blir det den nya padel racket för Juan Lebrón , som bibehåller diamantformatet och den höga balansen för enorm kraft.

Liksom sin föregångare har den en 100 % kolkonstruktion och 12k tyg , vilket ger en torrare känsla. Den har även en X-eva-kärna, där olika gummidensiteter kombineras för att ge den komfort och effekt du behöver. Den innehåller också grovhet på ytan och ett antivibrationssystem för ett mindre skadligt spel.

Babolat Technical Viper svart och röd, funktioner

  • Sweet spot i toppen för sin överdimensionerade diamantform och höga balans.
  • Babolat Technical Viper 2022 är Juan Lebróns nya padel racket.
  • Den har tillverkats av kol och förstärkt med 12k tyg.
  • Kärna med 3 lager EVA-gummi, den mjukaste insidan och den hårdaste exteriören.
  • Optimering av fördelningen och storleken på hålen.
  • Större effekter tack vare 3D Spin+-teknik.
  • Undvik armbesvär tack vare den nya vibrasorb-tekniken.
  • Babolat 2022 herrracketkollektion.

Vem är det till? Designad för den mest offensiva spelaren, med en professionell eller avancerad spelnivå som behöver en padel racket med extra kraft för att lättare kunna få ut bollen x3.

Varför kommer du att gilla det? Det upprätthåller hela essensen av förra säsongen, som tusentals spelare gillade så mycket. Juan Lebróns padel racket återkommer dock med en förnyad design i röda toner på grund av det rörformade och ytan i kombination med svart.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter