Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Air Viper 2022
  • Babolat Air Viper 2022
  • Babolat Air Viper 2022

Babolat Air Viper 2022

PVP: 3 510,46 kr
3 180,75 kr
-10% Babolat
padel racket de padel Babolat Air Viper 2022 | Dominera nätet med detta Babolat padel racket, en avancerad modell som sticker ut för sin kraft och hanterbarhet tack vare materialen som används och vikten.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Air Viper blå padel racket

Upptäck i vår onlinebutik alla nyheter om Babolat Padel 2022 . En ny upplaga av Air Viper padel racket återkommer, en modell som tillhör den avancerade serien och som ger kraft i att slå, Explosive-serien . Tack vare dess överdimensionerade diamantformat med hög balans ger den kraft men försummar inte hanterbarheten.

Den har en ganska lätt vikt, runt 355 gram. Den är också gjord av kol och 16k tyg tillsammans med x-eva gummi för att uppnå de bästa känslan av kraft, kontroll och komfort. Den har också grovhet samt ett antivibrationssystem för att undvika obehag i armarna.

Babolat Air Viper svart och blå, funktioner

  • Babolat Air Viper 2022 är gjord av 16k kolfibertyg .
  • Bra punch tack vare det överdimensionerade diamantformatet med medium - hög balans.
  • X-eva-teknik i kärnan, det vill säga 3 lager där inredningen är mjukare.
  • Mycket hanterbar tack vare sin lägre vikt för att slå snabbt nära nätet.
  • Hålmönstersystem som förbättrar borrfördelningen.
  • Ge bollen mer snurr tack vare dess 3D Spin+-präglade yta.
  • Den genererar knappt vibrationer tack vare manschettens vibrasorbsystemteknik.
  • Mest avancerade serie av Babolat Padel 2022 racket .

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för spelare på avancerad nivå som letar efter extra kraft eftersom det är ett kraftfullt padel racket som inte försummar kontroll eller hanterbarhet, vilket ger fantastiska sensationer nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det har varit en av de mest sålda Babolat-racket, eftersom den är väldigt populär för sin prestation på banan. Den återkommer också med en förbättrad bild i nyanser av blått, svart och silver, en spektakulär kombination!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter