Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Black Crown Piton Furia 2023
  • Black Crown Piton Furia 2023
  • Black Crown Piton Furia 2023

Black Crown Piton Furia 2023

PVP: 1 974,60 kr
1 974,06 kr
-1% Black Crown
Svart Crown Piton Furia padelracket | Slå bollen med kraft med nya Piton Furia från Black Crown som har en rund form och en låg balans som ger dig mycket bra kontroll
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Black Crown Piton Furia padelracket

Låt ingenting stoppa dig på banan med den nya rosa Piton Furia, en modell som ingår i den nya kollektionen Black Crown 2023. Detta racket för dam har, förutom att presentera en reducerad vikt, en rund form och en låg balans, vilket Det kommer att ge bra kontroll på banan.

Angående dess struktur har två lager glasfiber använts, vilket ger stor flexibilitet och en mjuk touch som ger oss ett mycket behagligt slag. Däremot dess SC Eva-kärna som består av ett mjukt gummi som ger oss en mycket bra bollutbyte. Slutligen har den en väldigt bred sweet spot för att inte missa en enda boll.

Black Crown Piton Furia rosa och vit, egenskaper

  • Black Crown Piton Furia 2023 blir ett kontrollracket.
  • Dess sweet spot är stor, vilket gör den till en mycket hanterbar racket.
  • Ramen har gjorts med 80% kolfiber för större motstånd.
  • Det ger dig fantastisk kontroll tack vare Super Control Eva-gummit inuti.
  • Den ger en fantastisk bollutgång tack vare det mjuka gummit.
  • Rund form med låg balans.
  • Lättaste vikt så att det inte skapar obehag i armbågen.
  • Ingår i Black Crown 2023 power racket-katalogen.

Vem är det till? Riktar sig till dam som letar efter ett racket som är lätt och vars spel bygger på kontroll, så de behöver ett racket med ett mjukare gummi som ger mycket bra bollutbyte men utan att lämna kraft bakom sig.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla det för att det är ett mycket bekvämt gummi, utan också för dess design på en ljusrosa bakgrund med detaljerna i företagets logotyp i fuchsia, en kombination som utan tvekan är den mest slående med vilken du kommer att vinna över alla dina rivaler..

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Varumärket Black Crown Padel är en av de största exponenterna för design och kvalitet, med sitt huvudkontor i Barcelona. Därifrån designar och tillverkar han alla produkter i sin omfattande katalog. Det katalanska företaget började inom denna sektor för inte så länge sedan, men det är redan ett riktmärke för många professionella och amatörspelare. Njut av de bästa sensationerna med sin nya kollektion av padelracket.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter