Black Crown Special Soft 2023
  • Black Crown Special Soft 2023
  • Black Crown Special Soft 2023

Black Crown Special Soft 2023

PVP: 3 071,60 kr
3 071,06 kr
-1% Black Crown
padelracket Black Crown Special Soft | Besegra din rival med det nya Special Soft-racket från märket Black Crown designad med Play Eva-gummi av olika densiteter som ger stor kraft
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Black Crown Special mjuk touch padelracket

Få poängen med skott med mycket kraft tack vare det svarta och gråa Special Soft padelracket, ett attackracket som ingår i den nya Black Crown 2023-kollektionen. För formen har droppformen valts tillsammans med en innesluten balans , vilket ger dig stor kraft men utan att lämna kontrollen bakom dig.

Dess touch är oslagbar tack vare 3x Play Eva, som består av ett gummi med tre densiteter, den yttre delen är hård och den inre delen mjuk. När det gäller teknik så ligger den inte långt efter eftersom den har Extended Sweet Spot Area som hjälper till att öka sweet spot för att inte missa en enda boll.

Black Crown Special Mjuk svart och grå, egenskaper

  • Black Crown Special Soft har designats med en droppform och en något hög balans.
  • Strukturen har designats med 2TB Eva-kol för större motstånd.
  • Kärnan har designats med 3x Play Eva för större kraft på träffen.
  • 15K kolfiberlager för en torrare träff utan att tappa kontrollen.
  • Avslutad med grov sandtyp för att förbättra greppet på slag som topspins.
  • Ergonomisk handgreppsteknik som hjälper till genom att förbättra greppet på racket.
  • Sweet spot är bred, vilket ökar dess hanterbarhet.
  • Katalog över högtävlingsracket Black Crown 2023.

Vem är det till? Perfekt för de spelare som letar efter ett racket med bra kraft men som inte vill lämna kontrollen bakom sig. Dessutom, tack vare kombinationen av gummi med olika densiteter, träffar den bollen från vilken sida som helst av banan.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är en mycket bekväm modell tack vare sin sweet spot som förlåter de off-center träffar. Den har även en svart design med logotypen i grått, en kombination som utan tvekan är enkel men elegant.

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Njut av den bästa kvaliteten och komforten med Black Crown Padel, ett relativt ungt företag som har lyckats vinna över allmänheten. I sin nya kollektion av padelracket har han valt innovativa teknologier och material inom branschen.

Dessutom är de idealiska för både professionella spelare och amatörer som börjar. Utan tvekan kommer du att ha hög kvalitet i dina händer till exceptionella priser.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter