Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Conqueror 10 Soft
  • Drop Shot Conqueror 10 Soft
  • Drop Shot Conqueror 10 Soft

Drop Shot Conqueror 10 Soft

PVP: 2 852,20 kr
2 281,21 kr
-21% Black Crown
padel racket de pádel Drop Shot Conqueror 10 Soft | Mjukare version av Juan Marín Díaz racket, en kraftfull Drop Shot-modell som förbättrar känslor tack vare kombinationen av material
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Conqueror 10 Soft

Ta ut ditt mest kraftfulla spel utan att din arm betalar konsekvenserna med det nya Conqueror 10 Soft padel racket, en av modellerna som ingår i Be One-serien av Drop Shot 2022 . Den delar samma tårform och höga balans som Juan Martín Díaz racket men erbjuder bättre bollutbyte och bättre sensationer tack vare den mjuka EVA-kärnan.

För dess konstruktion har ett dubbelt kolrör och 24k rektangulär kolteknologi använts för att ge planen större motstånd. Den har även strävhet samt ett antivibrationssystem för att kunna slå bollen hårt och inte bli besvärad av det.

Drop Shot Conqueror 10 mjukt svart och rosa, funktioner

  • Drop Shot Conqueror 10 Soft innehåller eva mjukt gummi för att få en mjukare touch.
  • Större motstånd på ytan tack vare rektangeln 24k kol som används.
  • Racket av kraft på grund av dess rivformat och högre balans.
  • Större sensationer på banan tack vare Curv 360-teknik.
  • 3D Face-system som genererar grovhet i planen.
  • Dubbla rörformade kolfiber och integrerat nylonskydd.
  • Du kommer knappt att märka vibrationerna tack vare tekniken som är implanterad i näven.
  • Tillgänglig i toppen av serien Drop Shot 2022-serien.

Vem är det till? Enligt vår uppfattning är den lämplig för både spelare och spelare på hög nivå som letar efter ett powerracket med en halvmjuk touch, eftersom det tack vare användningen av mjukt eva-gummi inte är lika hårt som Juan Martín Díaz racket.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess prestanda, utan också för dess design eftersom varje detalj i dess estetik har tagits om hand. Den här säsongen är den tillbaka i exponerad kolfiber med en central logotyp i silver och några spektakulära rosa detaljer!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Om vi pratar om de bästa märkena i branschen måste vi nämna DropShot Sport, en av allmänhetens favoriter. Sedan starten har det erbjudit ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor och alla nödvändiga tillbehör för alla spelare.

För närvarande arbetar den med de bästa materialen och teknikerna för att uppnå överlägsen prestanda i var och en av sina produkter. Professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso representerar företaget på alla banor.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter