Black Crown Piton Air Plus 2022
  • Black Crown Piton Air Plus 2022

Black Crown Piton Air Plus 2022

PVP: 2 194,00 kr
1 974,05 kr
-11% Black Crown
Black Crown Piton Air Plus 2022 paddelpaddel | Mångsidighet i dina händer med det nya Tito Allemandi-racket, en modell från det avancerade sortimentet Black Crown som kännetecknas av sin spelbarhet och känsla.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Black Crown Piton Air Plus Roja

Njut av Black Crown 2022-nyheterna i vår butik, garanterat bästa priser! Upptäck det nya Tito Allemandi-racketet, det nya Piton Air Plus padel racket, en modell med rund form och medelbalans som gör det mycket hanterbart och balanserat.

Å andra sidan genererar den väldigt bra sensationer vid slag tack vare EVA-skummet inuti och Avairs antivibrationsteknik, ett system som eliminerar vibrationer så att du kan spela i timmar utan obehag. För att avsluta är strukturen gjord av kol och ytan är gjord av glasfiber, vilket förbättrar dess spelbarhet.

Black Crown Piton Air Plus svart och röd, funktioner

  • Bred sweet spot av Black Crown Piton Air Plus 2022 på grund av dess runda format.
  • Tito Allemandi racket, WPT-spelare.
  • Balans placerad i det centrala området för att undvika att tappa slag nära nätet.
  • Utmärkt kuleffekt tack vare eva gummikärnan.
  • Absorbera vibrationer med den nya Avair-manschetttekniken.
  • Rörformad 80% kol för större motståndskraft mot stötar.
  • Mer elastisk yta tack vare glasfiberkonstruktionen.
  • Nytt i Black Crown 2022 racketkatalogen.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till spelare på hög eller medelhög nivå som vill förbättra sitt spel eftersom det är en mycket balanserad padel racket med vilken du kan få dina bästa skott i attack och försvar samt njuta av stor komfort.

Varför kommer du att gilla det? För det är en av Tito Allemandis racket, en professionell spelare på World Padel Tour, gjord med kvalitetsmaterial samt en fantastisk finish. Den här säsongen kommer den tillbaka i svart färg och logotyp tillsammans med röda accenter.

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Black Crown Padel-varumärket är baserat i Barcelona, som är ett ungt företag som har tagit sig in på padelmarknaden med kraft. Det kan skryta med att designa och tillverka alla produkter i sin omfattande katalog på nationellt territorium.

Det katalanska företaget ligger i framkant av innovation och avantgarde, och är ett riktmärke för många professionella och amatörspelare. Njut av de bästa sensationerna med sin nya kollektion av padel racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter