Black Crown Piton 10 2022
  • Black Crown Piton 10 2022

Black Crown Piton 10 2022

PVP: 2 742,50 kr
2 303,15 kr
-17% Black Crown
Black Crown Piton 10 2022 paddelpaddel | Njut av kontroll och precision med detta Black Crown padel racket, den bästsäljande modellen riktad till tekniska spelare som gillar att förbereda poängen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Black Crown Piton 10 Roja

Styr tiderna för matchen med det nya röda Piton 10 padel racket, den mest emblematiska modellen som har blivit helt omdesignad av Black Crown 2022. Det är ett kontrollracket, med ett runt format och innesluten balans så det ger en stor bred sweetspot det är tack speciellt i off-center bollar.

Å andra sidan har den tillverkats med de bästa materialen för tillfället. Ramytan är 80 % 2TB Air carbon, vilket ger den större motstånd. Ytorna är grova och kombinerar glasfiber med ett lager av kol. Den innehåller också nytt eva vitt gummi som ger en torrare touch.

Black Crown Piton 10 röd, funktioner

  • Black Crown Piton 10 kommer att förlåta alla dina misstag.
  • Den har en rund form och innehöll balans, som är en kontrollpadel racket.
  • Bra spelbarhet från botten av banan.
  • Ram i 2TB AIR kolfiber 80% som genererar större motstånd.
  • Lägenheter med 2 lager glasfiber och 1 lager 3K kol.
  • Nytt EVA-skum av högsta kvalitet PSM WHITE EVA som genererar en hårdare touch.
  • Grov 3D SPIN-finish för att ge mer spin till alla dina skott.
  • Den tillhör Black Crown 2021-kollektionen av avancerade racket.

Vem är det till? Det är det bästa alternativet för den avancerade eller medelhög nivå spelaren som gillar att förbereda poängen bakifrån eftersom det är en av de bästa kontrollracket du kan hitta, vilket ger stor precision i off-center träffar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är den mest framgångsrika modellen av märket, ett kontrollpadel racket som har erövrat tusentals spelare. Även denna säsong kommer den tillbaka med en spektakulär röd finish med svartvita detaljer.

Ta reda på mer om varumärket Black Crown

Upptäck det unga märket Black Crown. Sedan starten har företaget engagerat sig i produkter och funktioner med hög konkurrens som underlättar utövandet av denna underbara sport för alla typer av spelare. För detta har den en bred katalog av racket, kläder, padelväskor och accessoarer.

Alla dess produkter har ett utmärkt värde för pengarna, vilket gläder sin mest krävande publik. För närvarande har den representation på domstolarna av flera nationella spelare, den bästa garantin för ett väl utfört jobb.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter