Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Black Crown Special 2022
  • Black Crown Special 2022

Black Crown Special 2022

PVP: 3 071,60 kr
2 763,89 kr
-11% Black Crown
Black Crown Special 2022 paddelpaddel | Få ut mer av ditt anfalls- och försvarsspel med detta avancerade racket från Black Crow, en högpresterande modell för att vinna alla dina matcher
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Black Crown Special 2022

Få nyheterna om Black Crown 2022 i vår webbutik, du kommer inte att bli besviken! Köp Special padel racket i blått, en modell balanserad av sitt rivformat och centrerade balans så att den svarar väldigt bra både i anfall och försvar.

Tack vare den utökade sweet spot area-tekniken förstoras dess sweet spot och med 3 x Play Eva-gummi med bra minne kommer du att njuta av en mycket bekvämare träff. För att avsluta innehåller den en grov yta samt en kolstruktur och mycket flexibelt 3k aluminiumtyg.

Black Crown Specialblå, funktioner

  • Stor mångsidighet för Black Crown Special 2022 i droppformat och medium balans.
  • Utsökt touch tack vare den nya 3 x Play Eva-kärnan med olika densitet.
  • 2TB AIR-kol har använts i ramområdet för ökad styrka.
  • Utökat sweet spot områdessystem som förbättrar kontrollen på off-center bollar.
  • Grov finish som förbättrar effekterna i dina bilder.
  • Yta med mycket flexibelt 3k aluminiumtyg.
  • Bekvämt grepp genom hela spelet med ergonomisk handgreppsteknik.
  • Black Crown 2022 högtävlingsracketkatalog.

Vem är det till? Riktar sig till professionella eller avancerade spelare som gillar att få sina bästa skott från alla delar av banan, eftersom den blå Special är en mycket väl kompenserad padel racket.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den samlar de bästa materialen på marknaden samt en fantastisk finish så att du kan prestera på din bästa nivå. Du kommer att bli överraskad av dess blå finish med en grå central logotyp, väldigt cool!

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Njut av den bästa kvaliteten och komforten med Black Crown Padel, ett relativt ungt företag men som har lyckats vinna över hela publiken. I sin nya kollektion av Padel rackets har den valt innovativa teknologier och material från branschen.

Dessutom är de idealiska för både professionella spelare och nybörjare. Utan tvekan kommer du att ha hög kvalitet i dina händer till exceptionella priser.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter