Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrips Babolat Vs Original x3
  • Overgrips Babolat Vs Original x3

Overgrips Babolat Vs Original Feel x3

PVP: 82,28 kr
76,24 kr
-8% Babolat
Större sensationer med Babolats tunnaste övergrepp, otroliga touch och bra grepp med sin släta vita design. Paket med 3 enheter

Overgrip märke Babolat VS Original blister 3 enheter

Om du inte gillar att tappa känslor när du spelar rekommenderar vi Vs Original Feel x3 White padelovergrips från tillbehörskatalogen Babolat 2020. Deras extra tunna design, endast 43 millimeter, gör dem perfekta för tekniska spelare.

Å andra sidan har det franska varumärket använt kvalitetsmaterial för att säkerställa spelaren en bra vidhäftning, touch och hållbarhet. De torkar också snabbt så att du kan njuta av ett torrt grepp under hela spelet.

Babolat 3 övergrepp Vs Original Feel x3 vit, funktioner

  • Babolat Vs Original Feel x3 övergrepp är de finaste.
  • Säljes i blister om 3 st.
  • Slät yta och väger 3,7 gram styck.
  • De håller händerna torra.
  • Långvariga, du kan använda dem för fler spel.
  • Tillbehör för att spela padel Babolat 2020.

Vem är det till? Speciellt designad för spelare som letar efter ett tunt övergrepp, med liten vikt för att inte tappa känslorna när de slår. Även lämplig för att få slut på svettningar i händerna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är de lättaste och tunnaste av märket, så kommer du att njuta av oslagbara känslor. Dessutom kan du använda dem i vilken padel racket som helst eftersom dess vita design är en klassiker.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Våra bästa produkter