Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrips Babolat Pro Tacky X3 Blancos
  • Overgrips Babolat Pro Tacky X3 Blancos

Overgrips Babolat Pro Tacky X3 Blancos

PVP: 76,79 kr
70,75 kr
-8% Babolat
Mer grepp med dessa Babolat padel övergrepp, slät design och vit färg med tunn tjocklek för att inte tappa känslor när du slår

Overgrip Babolat Pro Tacky

Få de bästa padeltillbehören i vår webbutik. Förbättra greppet på ditt racket med Pro Tacky X3 White padelovergrips från tillbehörskatalogen Babolat 2020. De har en slät design, är vita i färgen och har en medeltjocklek.

Företaget har använt en ny formel och kvalitetsföreningar för att säkerställa bra grepp och känsla för spelaren. Vi lyfter också fram dess goda hållbarhet, eftersom materialen håller sig i gott skick för fler spel och absorberar fukt.

Babolat 3 övergrepp Pro Tacky X3 vit, funktioner

  • Medium design, 0,6 mm Babolat Pro Tacky X3 Vit övergrepp.
  • Säljes i förpackningar om 3 enheter.
  • Smidig design som ökar vidhäftningen.
  • Vikt 6 gram styck.
  • Bekvämare att slå och utan vibrationer.
  • Tillbehör för att spela padel Babolat 2020.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem till alla spelare som vill förbättra greppet på sitt padel racket då de erbjuder bra grepp, ger bra förnimmelser och förhindrar svettningar i händerna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att njuta av ett perfekt grepp: de är släta och väger ingenting, så de ändrar knappt vikten på racket. Dessutom, med sin vita design, gör den dem mer hållbara än färgade.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Våra bästa produkter