Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Babolat Defiance Carbon + Paletero 2019
  • Pack Babolat Defiance Carbon + Paletero 2019

Pack Babolat Defiance Carbon + padelväskor 2019

PVP: 3 345,30 kr
2 358,00 kr
-30% Babolat
Köp Defiance Carbon padel pack med en Babolat styvt material padel racket väska, du kommer att ha i din ägo högkonkurrensprodukter till bästa pris

Pack Babolat Defiance Carbon + padelväskor 2019

Dra nytta av vår förpackningssektion för att få de bästa produkterna för denna säsong till ett bra pris. Detta är fallet med babolat Defiance Carbon paddelpaket, som består av en av dess mest framgångsrika modeller tillsammans med den största och säkraste padelväskan i kollektionen.

Trotsen har designats med en rund form och låg balans, vilket kommer att hålla dig i kontroll över spelet. Tack vare användningen av kol ger den mycket bra motstånd samt en torr touch med det svarta eva-gummit. Dessutom införlivar den grovhet i sina plan så att du kan leka med effekterna.

Babolat Defiance Carbon Review

  • Paket som består av babolat Defiance Carbon: total kontroll över bollen.
  • Full carbon konstruktion och tre bar system i hjärtat.
  • Svart eva i kärnan, skum som ökar känslan av kontroll och kraft.
  • Rh Perf lite har 2 främre fack.
  • Stor i storleken och med justerbara remmar.
  • Kapacitet för kläder, skor och upp till 3 racket.
  • Ett övergrepp, en tröja som andas och huvudbollar eller liknande kompletterar förpackningen.
  • Båda produkterna finns i den nya Babolat Padel-kollektionen.

Vem är det till? För dig som letar efter ett kontrollpadel racket med en hård touch. På så sätt kommer de att ha den bästa prestandan i defensiva skott och kommer att kunna överraska med kraftfulla skott nära nätet förutom att ha sina tillhörigheter väl skyddade i en stor väska.

Varför kommer du att gilla det? För att köpa dem i en förpackning är billigare än individuellt och du kan njuta av ett högt tävlingsracket samt en robust och kompakt väska för att hålla ditt material säkert.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Utrusta dig själv med Babolat Sport, ett varumärke av franskt ursprung med erkänd prestige inom racketsporter. I padelvärlden har den haft en stor utveckling, till den grad att den blivit ett av favoritmärkena.

Baserat på arbete och ansträngning har det blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour, och några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar redan med sina racket. Utan tvekan är det franska företaget synonymt med kvalitet.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter