Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower Master Light 2023
  • Adidas Adipower Master Light 2023
  • Adidas Adipower Master Light 2023

Adidas Adipower Master Light 2023

PVP: 3 949,20 kr
3 948,66 kr
-1% Adidas Padel
padelracket limited edition Adidas Adipower Master 2023 | Ny upplaga av Marta Ortegas racket, ett padelracket i begränsad upplaga som har utvecklats för Marta Ortega med de bästa teknologierna och designen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower Master Light 2023 padelracket

Passa på att få de mest exklusiva produkterna i vår specialiserade padelbutik. Vi presenterar Adipower Master Light padelracket, den nya allierade till Martita Ortega som samlar de bästa teknologierna från Adidas Padel 2023. På banan erbjuder den fantastisk kontroll och touch eftersom den har tillverkats av 100 % kol tillsammans med mjukt energi eva-gummi på insidan.

Så den har designats i en rund form med balansen nära handen, vilket erbjuder en fantastisk sweetspot för att korrigera off-center bollar. Nära nätet låter den dig också överraska med volley eller skott eftersom Power Embossed och Dual Exoskeleton-tekniken ger stor styvhet. Slutligen låter den dig ge dina bilder mer effekt tack vare den grova finishen på planen.

Adidas Adipower Master av Martita Ortega i specialutgåva, egenskaper

  • Presentation av Adidas Adipower Master Light med ett personligt fodral eftersom det är ett racket i begränsad upplaga.
  • Bra bollutbyte och sensationer när man slår med eva mjuka energigummi som används i kärnan.
  • Rundare form med låg balans för att göra det till ett kontrollracket.
  • Du kommer att njuta av större styvhet när du slår tack vare Dual Exoskeleton och Power Embossed-systemet.
  • Ge dina skott mer snurr med ytan på Spin padelrackete-ytan.
  • Du kan enkelt flytta den eftersom dess vikt är ganska lätt.
  • Kolram och aluminiserade plan för att uppnå ett plus av motstånd.
  • En av de mest exklusiva padelracket från Adidas Padel 2023.

Vem är det till? Lämplig för idrottare på avancerad nivå som gillar att kontrollera sina slag eftersom det är ett kontrollpadelracket, med en mycket bra sweet spot och känsla tack vare kombinationen av material som används vid tillverkningen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av Adidas bästa padelracket för dam, eftersom den är väldigt hanterbar och ger bra kontroll. Den presenterar också en begränsad upplaga design med vilken du kan njuta av exceptionella finish tillsammans med spelarens signatur.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Få ut det mesta av denna sport med Adidas Padel tack vare dess breda utbud av högtävlingsprodukter för alla typer av publik. Den här säsongen presenterar den en förnyad kollektion av padelracket, kit, skor och andra tillbehör gjorda med de senaste tekniska innovationerna.

Spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz njuter på banan med vår nya kollektion av produkter för att spela padel. Gilla dem och förse dig med Adidas Padel-produkter, de kommer inte att göra dig besviken!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter