Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
wristband Adidas Tennis L rött svart
  • wristband Adidas Tennis L rött svart

wristband Adidas Tennis L rött svart

PVP: 175,52 kr
153,03 kr
-13% Adidas Padel
Paddelarmband Adidas Tennis L röd svart | Tävla som proffsen med de nya Tennis L-armbanden från märket Adidas som har designats med absorberande tyger för att undvika att svett samlas

Adidas Tennis L tekniskt armband rött svart

Utrusta dig själv som padelproffsen med den nya kollektionen av Adidas-tillbehör som du redan har tillgängliga i vår padelbutik online. Upptäck de nya Tennis L-armbanden som har designats i rött med detaljen av märkets logotyp i svart.

Från och med tillverkningen finner vi att bomull har använts, ett mycket motståndskraftigt material som hjälper till att förhindra att det tappar kvalitet vid tvätt. Dessutom har den även tyger som elastan som tillåter en bra passform men utan att tappa elasticiteten.

Adidas Tennis L röda och svarta armband, egenskaper

  • Adidas Tennis L har designats i en stor storlek så att de är väldigt bekväma.
  • De säljs i förpackningar om två enheter och finns i olika färger.
  • Material som bomull har använts för dess tillverkning, vilket förbättrar dess motståndskraft.
  • De är ansvariga för att absorbera svett och sedan driva ut den.
  • Hjälper till att förhindra att svett från armar överförs till händerna medan du spelar.
  • Samling av tillbehör för att spela padel Adidas 2023.

Vem är det till? Den är idealisk för alla de människor som vill bekämpa överflödig svett medan de spelar och därför förhindrar att den passerar in i ögonen eller från att armarna går in i händerna, vilket hindrar dig från att kunna greppa racket bra.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för att den har tillverkats med material som hjälper till att bibehålla dess goda skick, tvätt efter tvätt, utan också på grund av dess röda design med svarta detaljer, kommer den att bli en oumbärlig att ta med till alla dina matcher.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av padelracket, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel representerar spelare av storleken Ale Galán, Seba Nerone eller Martita Ortega det tyska varumärket på alla banor i World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2023
Våra bästa produkter